ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația activiștilor homosexualilor Accept este promovată ca o organizație onorabilă și benignă la evenimentele publice din cadrul Universității București și plănuiește să acapareze și alte universități din țară. După ce cu o săptămână în urmă Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a ținut online 3 dezbateri a câte 3 ore pe tema „diversității”, adică a propagandei favorabile homosexualilor și incitatoare la ură împotriva „tradiționalilor” și a creștinilor, miercurea viitoare avocata Asociației Accept e invitată să-și împărtășească experiența într-o dezbatere despre creșterea accesului la justiție, eveniment din cadrul Săptămânii Europene Pro Bono 2020.

„Evenimentul aduce laolaltă perspectivele acestor actori esențiali și își propune să stimuleze imaginația studenților, profesioniștilor dreptului și practicienilor din ONG-uri în a integra activitatea pro bono în planurile lor de viitor.

Invitați
  • Dana Gruia Dufaut – Avocat Fondator, Cabinetul de avocatură GRUIA DUFAUT
  • Cristina Dăianu – Avocat, Partener Dentons România
  • Iustina Ionescu – Avocat, Asociația Accept România
  • George Roman – Director Advocacy, Salvați Copiii România

Discuție moderată de Simona Constantinescu, Director Dezvoltare și Advocacy, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile”, se arată în descrierea conferinței online.

Când ActiveNews a relatat despre o altă conferință de propagandă a „diversității” homosexuale promovate de pagina facebook a Asociației Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine București, pagina de facebook a Asociației Accept a preluat în derâdere titlul articolului nostru într-o postare proprie în care anunța că „suntem deschiși la invitații și parteneriate din partea tuturor universităților care doresc să vorbească despre diversitatea ființei umane, orientare sexuală, identitate de gen și caracteristici sexuale”. 

Așadar, e de așteptat ca activitatea de promovare asiduă a homosexualității începută la Universitatea București să fie extinsă și la universitățile din toată țara. La o simplă radiografiere a paginii lor de Facebook, realizezi că prozelitismul asociației care toacă bani europeni pentru a debusola studenți români se bazează pe voluntari și cobai cu nume neromânești, tineri aflați în criză de identitate, lipsiți de o cauză în viață, care nu se declară homosexuali, ci mai degrabă „non-binari” sau „bi-sexuali”, ceea ce poate însemna orice și în același timp să nu schimbe nimic decât la nivel declarativ. Cu o asemenea armată de tineri dezorientați își imaginează Accept că va trans-forma România! Și poate că asta va și încerca să facă, având în vedere că sarcina le este trasată „de sus”, de la Bruxelles, unde pe 12 noiembrie a fost anunțată Strategia Comisiei Europene pentru Egalitatea Persoanelor LGBTIQ 2020 - 2025, pentru alcătuirea căreia asociația Accept se laudă că a fost invitată să contribuie în „calitate” de ONG LGBTI.

Printre altele, demersurile Accept urmăresc „protecția vieții de familie pentru cuplurile de același sex” și „recunoașterea legală a genului pentru persoane transgender în baza principiului autodeterminării și a accesului egal la sănătate”.