ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Acum un an, scriam pentru ActiveNews, materialul despre „Un mic test de imaginație” - O sinteză asupra Plandemiei din România, încercînd să contribui, astfel, la demersurile jurnalistice ale, poate, singurei echipe de gazetari independenți, pe care o mai are România, azi”, a rememorat Olivia Steer momentul pe pagina sa personală de social-media, gratulându-ne poate mai mult decât merităm, păcătoși cum suntem și nu chiar așa de vrednici precum ne-am dori și ar trebui să fim.

După care a făcut anunțul: „De-acum, însă, nu mai sînt free-lancer, deși rămîn cît se poate de independentă: începînd cu luna iulie, sînt, oficial, onorată și foarte recunoscătoare să fiu parte din echipa de redacție ActiveNews”, a scris cunoscuta jurnalistă care ne-a fost aproape până acum în calitate de inimoasă colaboratoare.

De asemenea reputata autoare și traducătoare Irina Bazon, cunoscută atât din paginile noastre cât și din cele ale revistei Familia Ortodoxă, din librăriile de elită ale României și ale lumii precum și din spațiul online conservator unde propovăduiește despre cum „Frumusețea va mântui lumea" (Dostoievski), a răspuns cu bucurie ofertei noastre de a întregi echipa ActiveNews într-un regim de permanență, ca să spunem așa, stând de gardă pentru Adevăr.

„Sunt bucuroasă să anunț că, din luna aceasta, fac parte activ din echipa redacției ActiveNews și voi avea zilnic articole pe cea mai puternică platformă jurnalistică independentă, incorectă politic, conservatoare din România, care continuă linia primului mare gazetar român, Eminescu. Sunt onorată să fac parte dintre redactori și să scriu alături de jurnaliști pe care i-am admirat întotdeauna pentru profesionalismul, conștiința și coloana lor vertebrală! Cititorii mei mă pot urmări și pot citi ziarul online aici: ActiveNews.ro”, a scris Irina Bazon.

Pe lângă faptul că suntem extrem de onorați, noi, sau mai precis noi și Dvs, cititorii noștri, suntem cei mai câștigați de aceste decizii care ne vor aduce materiale sensibile și opinii pertinente cât și, totodată, analize, radiografii precise și disecții ale vremurilor actuale făcute cu penele de bisturiu ale talentatelor ziariste și personalități publice.

Olivia Steer adaugă: „Mă aștept să îmi faceți propuneri de subiecte pe care să le documentez și să le public pe site. Mă aștept să ținem legatura strîns și să facem schimb constant de opinii, liber și elegant exprimate. Mă aștept să ne apărăm unii pe altii, să ne încurajăm și să ne susținem mereu. Mă aștept să creștem împreună!”

Doamne, ajută! 

 

De acum le puteți scrie atât pe paginile lor personale sau la rubrica de comentarii ale articolelor cât și direct la olivia.steer@activenews.ro și irina.bazon@activenews.ro.

Le mulțumim!