ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dupa cum zic demult, In Romania, raspunderea nu va fi a Ursulei, ci a reprezentantilor statului roman pe care i-a durut undeva sa faca vreo analiza si sa raspunda la notificarea Comisiei daca sunt sau nu de acord cu numarul de doze alocate Romaniei (daca nu raspundeau in 5 zile, se considera accept tacit). 

DNA cere formularea cererilor de efectuare a urmăririi penale față de trei persoane, cu privire la săvârșirea unor infracțiuni de abuz în serviciu, cu consecințe deosebit de grave, forma participației penale fiind autoratul și, respectiv complicitatea.

Este vorba de 52.805.690 doze de vaccin, în valoare totală de 1.005.498.687 euro, la care se adaugă TVA, sumă care constituie un prejudiciu adus bugetului statului.

AVIZ AMATORILOR CARE EXECUTA TOT CE LI SE TRASEAZA PE GURA DE LA AIA DE LA COMISIA EUROPEANA!

MAI DEVREME SAU MAI TARZIU, E POSIBIL SA RASPUNDETI CAM TOTI SI CUM E GAURA LA BUGET, FATA DE CONTACTELE PE CARE LE-ATI AVUT, E POSIBIL SA FITI PUTIN ACUZATI SI DE TRADARE - SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE!

Vedeți și ACTIVENEWS a avut dreptate când a cerut DOSAR PENAL pentru cele 52.805.690 doze de vaccin, în valoare de 1.005.498.687 euro. Le-a sunat ceasul: Florin Cîțu, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă vizați de DNA pentru achiziția de seruri experimentale Covid