ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Avocatul Dan Chitic face un bilanț al acestui an, în care România nu a făcut decât să-și cedeze și fărâma de suveranitate care îi mai rămăsese.  De la cedarea reurselor României din Marea Neagră, prin adoptarea controversatei Legi Offshore, trecând prin boicotul masiv la adresa Referendumului pentru Familie, până la momentul de luni, când România a decis să fie prezentă în Maroc, la semnarea Pactului ONU pentru migrație, respins de alte state din Europa. Concluzia avocatului Dan Chitic:  „În ultimul an am fost martorii unui Consens al trădării naționale. Astăzi a devenit evident: întreaga noastră clasă politică a intrat definitiv și iremediabil în opoziție cu poporul român!”

„Au cedat resursele;
Au boicotat referendumul pentru familie;
Au pactizat cu Sistemul crescându-le bugetul (constant, de la an la an);
Au renunțat la suveranitate in fața globaliștilor;
Au favorizat constant multinaționalele, bancile și capitalul străin;

De parcă nu era de ajuns, de azi politicienii "noștri” au deschis calea migrației sistematizata, migrație care va avea ca efect distrugerea tradițiilor noastre și a fibrei naționale - atât cât mai e.

Pierdut clasă politică - declar nulă!”,  a scris avocatul Chitic pe Facebook.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews