ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocatul Dan Chitic consideră că numai prin reducerea drastică a bugetului destinat serviciilor secrete actuala coaliție de guvernare poate dovedi că luptă împotriva „statului paralel”. Comentariul postat de avocatul Dan Chitic pe Facebook vine în condițiile în care, potrivit draftului de buget pe 2019, bugetele tuturor celor patru servicii de informații ale României cresc anul acesta, cea mai mare creștere fiind consemnată de STS, de aproape 70%. Liviu Dragnea a declarat, duminică, după ședița CEx al PSD, că a cerut revizuirea bugetelor pentru serviciile secrete, pentru că sumele i se par prea mari, subliniind că acești bani ar putea fi folosiți pentru sănătate.

„Tăierea drastică a bugetului serviciilor este singurul mod în care Coaliția de guvernare ne poate convinge că luptă împotriva statului paralel și nu este doar o poveste de adormit electoratul. Am spus-o deja și o mai spun: păstrarea la același nivel sau, și mai grav, creșterea bugetelor serviciilor secrete ar fi semnul capitulării in fața Sistemului. Sau al coabitării cu acesta. Am spus-o deja și o mai spun: păstrarea la același nivel sau, și mai grav, creșterea bugetelor serviciilor secrete ar fi semnul capitulării in fața Sistemului. Sau al coabitării cu acesta”, a scris Chitic pe Facebook.