ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocatul Gheorghe Piperea a postat un comentariu pe pagina de Facebook după tragedia de la Balș, care vine după cea de la Piatra Neamț, de la finele anului trecut.

„Incendiu cu patru decese de pacienți la Matei Balș. Nemernicii de la butoane au lăsat să se repete nenorocirea de la Piatra Neamț. De data asta, la cel mai bine dotat spital de infecțioase din țară. 
 
 
Cum "bine” zicea "comandantul acțiunii”, am trecut de mult timp la medicina de dezastru. Pe care o plătim regește, cu contribuții de "asigurări” sociale de sănătate. 
 
 
Corupția, impostura, incompetența și conflictele de interese ucid. Dar ce contează astea pentru o poveste atât de frumoasă ca eroica "luptă” cu pandemia dusă de iacobinii noștri sanitari?. Nenorocirea s-a repetat. Se va repeta cu ăștia lăsați să continue să guverneze. Da, ar trebui să iasă lumea în stradă masiv, să ceară demisia ministrului sănătății, a comandantului acțiunii și chiar a lui Johannis, pentru implicarea fățișă în actul ratat de guvernare și în "lupta” contra pandemiei”.