ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!




Avocatul Gheorghe Piperea a postat un scurt comentariu pe Facebook, ca o concluzie a ceea ce s-a întâmplat miercuri în SUA. Așa cum anticipa încă din primăvară, după izbucnirea pandemiei, că măsurile de prevenire a răspândirii covid-19 duc într-o direcție periculoasă și avertiza că vom asista la suspendarea drepturilor civile, Piperea revine cu un avertisment și mai dur.

„Țineți minte cum arată cărțulia asta! În curând o să o regretăm. Coarda corectitudinii politice, întinsă la maxim, se va rupe. Trendul discriminării pozitive în favoarea minoritarilor se va întoarce împotriva lor - ce a fost aseară la Washington a fost un fel de început al sfârșitului, similar cu atacul lui Hitler asupra Reichstag-ului, in 1933. S-a văzut ce consecințe au decurs de acolo. Cei care au suferit și murit au fost oamenii nevinovați, minoritari sau nu. Cei care au câștigat au fost regizorii, aceeași care au inventat corectitudinea politică. Aceeași care își doreau omul nou de tip fascist sau comunist ori supra-omul și care își doresc acum nou-normalul, purtătorul de mască, ARN mesager și ideologie cinic progresistă. 
Așteptați-vă la asta - satul global cu care v-ați obișnuit se va diviza violent și cinic în "sănătoși” supuși, baricadați în cetatea lor aseptică și vaxinată, și o puzderie de comunități Amish sau șamanice”, a scris Piperea pe Facebook.