ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Joe Biden a îngenuncheat lunea trecută în timpul unei întâlniri la Casa Albă cu președintele israelian Reuven Rivlin și șefa sa de cabinet, Rivka Ravitz, care au fost surprinși de camere râzând către președintele SUA așezat în genunchi dinaintea lor, informează Epochtimes-Romania.com. Să nu credeți că Joe Biden s-a împiedicat și de data asta, având o scară în spatele picioarelor, care nu a mai încăput în fotografie! Nu, gestul lui a fost unul intenționat și simbolic.

„Președintele Biden îngenunchează în cinstea ultra-ortodoxei Rivka Ravitz, atât mamă a 12 copii, cât și șefa demisionată a personalului de la Casa președintelui israelian.”

Publicația israeliană Kipa.co.il a susținut, vineri, că Biden „a îngenuncheat în cinstea” doamnei Ravitz după ce i s-a spus că a avut „nu mai puțin de 12 copii”.

„Cei doi președinți au vorbit pe larg despre angajamentul de a consolida relațiile dintre cele două țări”, a mai relatat sursa citată.

„Angajamentul meu față de Israel este cunoscut și săpat în stâncă”, a spus Biden cu acea ocazie. „Include un angajament incontestabil pentru autoapărarea Israelului. Pot spune că Iranul nu va primi niciodată arme nucleare atâta timp cât veghez eu”.
 
Este de mirare cum de a căzut Biden în admirație față de o mamă a 12 copii, când el susține păcatul pruncuciderii, motiv pentru care conferința episcopilor catolici din SUA a decis cu majoritate de voturi ca președintele să fie oprit de la împărtășanie.

În 2015, Ravitz a fost lăudată de ziarele evreiești ultra-conservatoare după ce a refuzat să se plece în fața Papei pentru că „religia nu îi permitea să se plece în fața lui din cauza crucii” și a refuzat să dea mâna cu el „pentru că este observatoare a halakha (legea evreiască)”, potrivit Israel National News.

Papa ar fi răspuns acoperindu-și crucea cu mâna și plecându-se el în fața ei.

La vremea respectivă, oficiali israelieni anonimi au încercat să dreagă busuiocul susținând că Ravitz s-a închinat în fața Papei înainte de a fi făcută fotografia.