ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Există o bătălie care se duce pentru umanitate. Dr. Carrie Madej dezvăluie modul în care Big Tech colaborează cu Big Pharma pentru a introduce noi tehnologii în viitoarele vaccinuri, care ne vor modifica ADN-ul și ne vor transforma în hibrizi. Acest lucru va pune capăt umanității așa cum o cunoaștem și va începe procesul de transumanism: HUMAN 2.0 Planurile sunt de a folosi vaccinurile pentru a ne injecta nanotehnologia în corpurile noastre și de a ne conecta la Cloud și la inteligența artificială. Acest lucru va permite guvernelor corupte și giganților din tehnologie să ne controleze, fără ca noi să fim conștienți de acest lucru.

Dr. Carrie Madej a condus două mari clinici medicale în statul Georgia, SUA. Încă de la vârsta de 20 de ani a fost fascinată de vaccinuri și de atunci le-a studiat. Cercetările sale aprofundate au condus-o să descopere care sunt tehnologiile propuse pentru noile vaccinuri COVID-19. Ceea ce dezvăluie ea este alarmant.

Citiți și „Ca și cum te-ai uita la un film de groază”: Obiect cu tentacule în mișcare și fragmente metalice găsite în fiolele de ser Covid. VIDEO

Acest material video este un documentar în profunzime care arată cum aceste noi vaccinuri ne pot modifica ADN-ul, transformându-ne în hibrizi. Planurile sunt de a conecta oamenii la inteligența artificială și la rețelele de control global.

Acest lucru ar putea suna grozav pentru cei care au vizionat prea multe filme SF, dar realitatea este că ar pune capăt autonomiei noastre și ne-ar face sclavii companiilor tehnologice globaliste care ne pot controla, fără ca noi să fim conștienți de acest lucru.”, ne transmite distinsul nostru colaborator care a realizat și traducerea și subtitrarea filmului, Ionel Trandafir. VIDEO:

Vizionați mai multe documentare interzise de Big Tech la activenews.ro/covid-documentare-video-covid

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews