ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În data de 3 noiembrie, Children's Health Defense (CHD) se va alătura organizațiilor și persoanelor fizice din toată lumea care vor participa la manifestația „Worldwide Walkout”, lipsind de la serviciu în această zi - luându-și concediu medical sau de odihnă - pentru a protesta împotriva pierderii fără precedent a libertății, de la începutul pandemiei Covid încoace, potrivit anunțului pubilcat pe site-ul The Defender.

De asemenea, părinții își vor retrage copiii de la școală pentru o zi, în semn de protest față de numeroasele restricții care i-au vizat în mod direct pe aceștia. În unele state din SUA se propune, de asemenea, boicotarea supermarket-urilor.

„Nici un guvern din istorie nu a renunțat vreodată la putere în absența unei cereri”, a declarat președintele consiliului de administrație și consilierul juridic principal al CHD, Robert F. Kennedy Jr. „Trebuie să le spunem acestor guverne și prietenilor lor din tehnocrație - clubul băieților miliardari din Silicon Valley, mass-media convențională și industria farmaceutică - că nu vom mai tolera călcarea în picioare a drepturilor cetățenilor.”

Încurajați de relatările despre recenta grevă a angajaților de la Southwest Airlines - care a determinat conducerea companiei aeriene să renunțe la planurile de a trimite angajații nevaccinați în concediu fără plată - asistente medicale, medici, profesori, polițiști, pompieri și alți lucrători sunt așteptați să participe la protest.

Mandatele coercitive cu produse medicale slab testate și pașapoartele segregaționiste încalcă legislația internațională privind drepturile omului”, a declarat președintele și consilierul general al CHD, Mary Holland.

„Avem nevoie de cetățeni curajoși care să refuze în mod pașnic să se conformeze unor edicte ilegale și lipsite de etică, care în ultimul an și jumătate au fost lăsate să prevaleze asupra drepturilor și libertăților individuale. Acele zile s-au terminat. Nici o afacere nu va mai funcționa normal până când politicile medicale segregaționiste și coercitive impuse de autoritățile guvernamentale nu vor lua sfârșit o dată pentru totdeauna.”

Organizatorii au anunțat protestul după ce Comitetul consultativ pentru vaccinuri și produse biologice conexe (VRBPAC), care consiliază Administrația americană pentru Alimente și Medicamente (FDA), i-a recomandat marți agenției să acorde vaccinului Covid de la Pfizer autorizație pentru utilizare de urgență la copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani.

Votul pentru recomandarea autorizării acestui vaccin, în ciuda dovezilor că noul coronavirus nu reprezintă o amenințare pentru tineri, provoacă și mai multă neliniște în rândul celor preocupați de siguranța vaccinurilor Covid la toate grupele de vârstă.

De la jumătatea lunii decembrie 2020 până în data de 15 octombrie 2021, Sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri (VAERS) a înregistrat 818.044 de raportări de vătămări în urma vaccinării anti-Covid, inclusiv 17.128 de decese.

„Acest vot al VRBPAC de a expune copiii mici la riscul de vătămare gravă și chiar de moarte este încă un motiv pentru care oamenii trebuie să se opună tiraniei și să anunțe companiile și guvernele că nu vom mai accepta decizii absurde, care amenință sănătatea copiilor noștri”, a declarat directoarea executivă a CHD, Laura Bono.

Filialele CHD, partenerii de coaliție și organizatorii din comunitățile locale planifică adunări masive de oameni care să protesteze pașnic în zone cu expunere ridicată din multe orașe și state. Accesați „Worldwide Walkout” pentru informații despre locurile în care va avea loc acest eveniment, dar și alte detalii. Dacă nu găsiți nici un oraș în zona dumneavoastră, luați legătura cu alte persoane din comunitatea dumneavoastră pentru a planifica un eveniment. Alegeți un loc la care să se poată ajunge ușor și care să poată fi văzut de mulți.

Odată ce ați stabilit data, locul și ora, spuneți-ne și nouă care sunt planurile dumneavoastră, trimițând un e-mail la adresa advocacy@childrenshealthdefense.org, astfel încât să vă putem ajuta să răspândiți mesajul.

CHD.TV va transmite în direct evenimentele din această zi.