ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O româncă stabilită în Germania și vaccinată cu ambele doze de „vaccin” Covid a povestit cum a devenit pozitivă asimptomatică la coronavirus, infectându-și mama și tatăl din România în timpul unei vizite efectuate în țară. Tragedia este că tatăl ei, care avea alte probleme medicale și se adresase unui spital pentru a primi tratament, a fost depistat în ambulanță cu Covid, nu a primit asistență pentru boala de care suferea și a decedat în mai puțin de 24 de ore. La înmormântare nu a putut fi prezent decât un membru al familiei care, probabil, nu fusese vaccinat.

„Am fost acasă săptămâna trecută, după ce tatăl meu a fost externat din spital în așteptarea unor rezultate. Avea probleme cu rinichii. Am stat cu el de luni până vineri. Eu vineri am plecat înapoi în Germania. Din cauză că nu se simțea bine, vineri, după ce am plecat noi - deci după-masă - a fost luat din nou cu ambulanța. În ambulanță i s-a făcut testul și a fost testat pozitiv cu Covid. 

Eu sunt vaccinată cu ambele doze - a doua, în 26 februarie - , dar, văzând ce se întâmplă, m-am testat și eu pe aeroport în Frankfurt. Am ieșit pozitivă. 

Mama este și ea pozitivă. Simptome nu avem nici eu, nici mama. 

Eu acum stau singură într-o cameră, izolată de soț și copilași.

Astăzi tata va fi înmormântat. Eu nu sunt acolo, mama nu este acolo. Va fi doar fratele meu. 

Sunt foarte tristă. Vă rugăm să vă rugați pentru noi”, a povestit sâmbătă o româncă din Germania într-un e-mail adresat, din izolare, pastorului Vladimir Pustan din Beiuș, fondatorul Fundației Cireșarii. El i-a citit mesajul cu voce tare, la minutul 20:45, în cadrul emisiunii „De-a valma” pe care o realizează pe social media.

„Acesta este breviarul nebuniilor curente: îți moare tatăl, dar nu te poți duce la înmormântarea tatălui tău pentru că ai două vaccinuri făcute și ai făcut Covid imediat după rapel. Tu nu te mai poți duce la înmormântarea tatălui tău și trebuie să meargă la înmormântare fratele tău, care probabil nu are vaccinul făcut că locuiește în România și el e bine, poate să meargă. Iar tu stai cu maică-ta închisă pentru că nu poți participa la înmormântare. Asta este nebunie, din șirul nebuniilor curente”, a explicat realizatorul emisiunii.
 
 
Dacă am lega între ele relatările din România despre persoane ce aveau la activ cel puțin o doză de vaccin Covid și totuși au ajuns bolnave de Covid la spital și relatarea personală a jurnalistului Mirel Curea, care a făcut împreună cu soția „superbul” vaccin, reușind să dezvolte apoi boala și să o transmită și fiicei venite în vizită, putem lesne concluziona că cel mai probabil vaccinații sunt cei care nu doar că fac boala ca reacție la vaccin, dar îi molipsesc și pe cei dragi. 

Femeia vaccinată din Germania care i s-a plâns lui Vladimir Pustan ar fi fost, peste câteva luni, „fericita” posesoare a unui „pașaport verde” care i-ar fi adormit vigilența în timp ce călătorea și-și vizita rudele, crezând că este „imună” la coronavirus: nu poate să primească și nu poate să dea. Iar asta deși producătorii vaccinurilor experimentale recunosc ei înșiși, cu jumătate de gură, că cei care și-au administrat injecția pot în continuare să facă boala, dar, spun ei, doar într-o formă „atenuată”. Atât de „atenuată” încât, la Sibiu, sunt 16 vaccinați internați la spital, dintre care doi la ATI și unul decedat.