ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Johannes Visscher, olandezul care a ucis- pe Mihaela, fetița de 11 ani din Dâmbovița, ar fi făcut o victimă și la Iași. În urmă cu trei ani, individul ar fi agresat sexual o altă copilă, informează site-ul Bzi.ro. Jurnaliștii au publicat și un filmuleț de pe camerele video, din 2016,  cu olandezul, în timp ce se plimba pe un bulevard central din Iași.

Deși polițiștii spun că toți copiii dați dispăruți în acea perioadă au fost găsiți și nu au avut probleme, jurnaliștii de la „Bună ziua Iași”, scriu că părinții fetei din Iași au anunțat atunci autoritățile că fiica lor ar fi fost agresată sexual.
 
Exact în acele zile, Visscher a fost suprins plimbându-se pe străzile din Iași.
Individul a stat la Iași, în 2016, în perioada 13- 16 iunie. Iar pe 15 iunie a ajuns în comuna Horlești. A dat câteva ture prin sat și a întâlnit o copilă, pe atunci în vîrstă de 8 ani. Fata a plecat de acasă până la magazin, pentru a cumpăra două pâini și un suc, iar olandezul s-ar fi apropiat cu mașina de ea și ar fi ademenit-o cu o gumă de mestecat. Copila s-a urcat în mașina olandezului crezând ca acesta o va lăsa în fața casei. Dar individul a condus aproximativ doi kilometri până la ieșirea din sat, unde ar fi luat-o pe copilă în brațe si ar fi mângâiat-o în zonele intime. Speriată, fata a început să țipe, iar în acel moment, agresorul s-a speriat probabil și a întors mașina, lăsând-o pe copilă în fața casei. Până să fie adusă înapoi de agresor, părinții fetei aflaseră deja ce s-a întamplat de la o vecină care a văzut când micuța s-a urcat în mașina necunoscutului, scriu jurnaliștii de la bzi.ro.