Johannes Visscher, olandezul care a ucis- pe Mihaela, fetița de 11 ani din Dâmbovița, ar fi făcut o victimă și la Iași. În urmă cu trei ani, individul ar fi agresat sexual o altă copilă, informează site-ul Bzi.ro. Jurnaliștii au publicat și un filmuleț de pe camerele video, din 2016,  cu olandezul, în timp ce se plimba pe un bulevard central din Iași.

Deși polițiștii spun că toți copiii dați dispăruți în acea perioadă au fost găsiți și nu au avut probleme, jurnaliștii de la „Bună ziua Iași”, scriu că părinții fetei din Iași au anunțat atunci autoritățile că fiica lor ar fi fost agresată sexual.
 
Exact în acele zile, Visscher a fost suprins plimbându-se pe străzile din Iași.
Individul a stat la Iași, în 2016, în perioada 13- 16 iunie. Iar pe 15 iunie a ajuns în comuna Horlești. A dat câteva ture prin sat și a întâlnit o copilă, pe atunci în vîrstă de 8 ani. Fata a plecat de acasă până la magazin, pentru a cumpăra două pâini și un suc, iar olandezul s-ar fi apropiat cu mașina de ea și ar fi ademenit-o cu o gumă de mestecat. Copila s-a urcat în mașina olandezului crezând ca acesta o va lăsa în fața casei. Dar individul a condus aproximativ doi kilometri până la ieșirea din sat, unde ar fi luat-o pe copilă în brațe si ar fi mângâiat-o în zonele intime. Speriată, fata a început să țipe, iar în acel moment, agresorul s-a speriat probabil și a întors mașina, lăsând-o pe copilă în fața casei. Până să fie adusă înapoi de agresor, părinții fetei aflaseră deja ce s-a întamplat de la o vecină care a văzut când micuța s-a urcat în mașina necunoscutului, scriu jurnaliștii de la bzi.ro.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews