ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Sămbătă, 24 septembrie, la ora 06.56, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați că pe strada Victoriei din municipiu, pe trotuar, se află un bărbat căzut (de aproximativ 50-55 ani, potrivit unor surse), care sângerează în zona capului.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că echipajul unei ambulanțe a declarat decesul bărbatului, constatându-se faptul că acesta prezenta o plagă deschisă în zona occipitală, informează eMaramureș.

Citiți și Mamă de 35 de ani, căzută secerată pe stradă de mână cu copilul ei, pe care îl ducea la școală, în Iași. ACTUALIZARE: A MURIT!

Victima a fost transportată la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, au transmis organele legii. Poate ajung până la București cu cercetările...

NOUL NORMAL: Femeie căzută moartă în plină stradă la Vaslui - VIDEO. Noi am avertizat din mai 2021: ROMÂNII VOR CĂDEA CA MUȘTELE!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews