ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă un deces subit și inexplicabil al unei persoane tinere, fără antecedente medicale: Baschetbalistul Haitem Fathallah din Italia, în vârstă de 32 de ani, din Serie C Gold (divizia a treia din Italia), a murit în urma unui stop cardiac chiar în timpul meciului, informează EVZ.ro

Tristul eveniment s-a întâmplat în sfertul al treilea al partidei, care a fost întreruptă imediat și jucătorul a fost transportat de urgență la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva, a anunțat Federația italiană de baschet (FIP). Acesta a decedat la un spital din Reggio Calabria. Potrivit primelor informații, moartea ar fi fost cauzată de o criză hipoglicemică ce l-a împins pe Fathallah în comă, un „șoc diabetic” fiind suspectat a fi cauzat decesul. O eventuală autopsie ar putea aduce mai multe clarificări.

Guvernul Italiei a implementat unul dintre cele mai draconice programe de vaccinare Covid, condiționând accesul la locul de muncă de certificatul Covid. Acum, autoritățile se laudă cu vaccinarea a 80% din cetățeni, ignorând reacțiile adverse și decesele subite, dar și societatea civilă a organizat cele mai ample proteste pentru libertate și anti-pașapoarte de vaccinare de la începutul pandemiei și până în prezent.