ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Beatrice Mahler, managera Institutului „Marius Nasta” din București, a ajuns la vorba avocatului Gheorghe Piperea: VEȚI PLĂTI! Vedeta TV mărturisește că medicii din România se confruntă cu un val de plângeri penale pentru modul în care au tratat pacienții în pandemia de coronavirus. Unele acuzații sunt grave, mergând de la neglijență, malpraxis, până la omor din culpă, relatează Știri pe Surse
 

Vedeta media de la „Marius Nasta” se plâmge că lumea e rea, pusă pe reclamații, că s-a ajuns ca o doctoriță și o mamă și o eroină din linia întâi ca ea să învețe „drumul către secția de poliție”. Despre drumul către morgă pe care l-au învățat rudele pacienților „cu Covid” sau ale schilodiților de vaccinarea experimentală nici o vorbuliță, însă.

„Mulți dintre colegii mei ajung să fie înregistrați, să fie agresați verbal. Acum, la ora 14.00, ( joi, 13 ianuarie - n.red.) mă duc la Poliție, pentru un dosar de omor din culpă. Într-un dosar penal deschis de curând sunt chemați 100 de colegi să dea declarații. Toți cei care au îngrijit un anumit pacient.

Pe undeva e traumatizant. E greu. Nu spun că nu se poate greși. Sunt convinsă că nu suntem perfecți. Sunt convinsă că e loc de mai bine, dar este foarte dificil să fii judecat de oameni care nu înțeleg medicina, pentru că altfel am vorbi cu Colegiul Medicilor sau cu cei dintr-o comisie specializată și altfel vorbim cu un procuror sau cu un polițist care nu are de unde să știe ce înseamnă un act medical, atitudinea medicală și responsabilitatea pe care ne-a asumăm în urma Jurământului lui Hipocrate", a declarat Beatrice Mahler pentru Spotmedia.ro

Cum se potrivește Jurmământul lui Hipocrate cu îndemnurile la injectarea cu seruri experimentale și cu implementarea în spitale a protocoalelor arafatiene care au scos morți pe bandă rulantă nu ne mai spune doamna Beatrice Malher. Dar, pentru cei cu memoria scurtă, facem mai jos o recapitulare a celor mai răsunătoare decese suspecte de mâna medicilor sau din neglijența acestora (fără a generaliza, desigur, ne rezumăm la a constata un fenomen destul de răspândit în spitalele din Româna):
 


 

 
Și multe altele. Ce părere aveți: se răsucește Hipocrate în mormânt văzând câți sperjuri plini de principii ocupă funcții de „eroi” în sistemul medical românesc?