ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Politizatul Departament de securitate internă al SUA îi avertizează în mod repetat pe americani cu privire la potențiala violență asociată cu „supremațiștii albi” din extrema dreaptă a spectrului politic. Ei constituie pericolul numărul unu la adresa democrației Americii, potrivit lui Biden și procurorului general sub administrația sa, Merrick Garland.

De asemenea, lui Biden și Garland le place să îi ia în colimator pe americanii care pun la îndoială rezultatele alegerilor sau care se revoltă că copiii lor sunt sexualizați sau îndoctrinați cu ideologia neomarxistă despre teoria critică a rasei în sălile de clasă din școlile elementare, scrie Leohohmann.com.

Adevărul este însă că, în general, terorismul intern organizat provine de la radicalii de stânga, nu de la dreapta.

Atacatorul care a împușcat oameni pe 4 iulie este cel mai recent exemplu.

Poliția l-a arestat luni pe Robert „Bobby” Crimo, în vârstă de 21 de ani, atacatorul care a ucis șase persoane și a rănit cel puțin alte 38 la o paradă de Ziua Independenței în Highland Park, Illinois, o suburbie din Chicago.

Crimo era îmbrăcat în haine de femeie în timp ce trăgea în mulțimea de oameni care sărbătoreau Ziua Independenței – pe care progresiștii nemarxisti nu o sărbătoresc și detestă să-i vadă pe alții că o celebrează. Acesta a tras peste 70 de focuri din vârful unei clădiri. Apoi a coborât la nivelul străzii, s-a amestecat în mulțime și a mers la casa mamei sale din apropiere.

Marți dimineața, The Gateway Pundit a descoperit noi informații care indică faptul că Crimo este un progresist radical care are legături cu Antifa, cu grupuri progresiste și oculte.

Cât de puternic este implicat Crimo în Antifa rămâne neclar, dar nimeni nu poate nega că acest atacator are un trecut întunecat.

Joe Hoft de la The Gateway Pundit scrie:

„Acum avem informații care dezvăluie legăturile lui Crimo cu progresiștii, socialiștii, Antifa și [grupurile] oculte. Rețeaua socială și stilul de viață ale lui Crimo sunt legate de progresism. Crimo are legături cu Socialiștii Democrați ai Americii (DSA), așa cum reiese din tatuajul său de pe gât. Aceasta este cea mai mare organizație socialistă din SUA, cu cea mai rapidă creștere a numărului de membri.”

La aceeași organizație DSA sunt afiliați peste 70 de membri ai Congresului. Constatați legăturile? Mark Dowling de la Independent Sentinel a scris în 2014:

„Tot ceea ce trebuie să facem este să privim către Grupul progresist și cel al afro-americanilordin Congres și vedem cine sunt socialiștii.”

Aceasta este extrema stângă a Partidului Democrat pe care administrația Biden o „mângâie pe cap” constant. Aceasta este aripa partidului care controlează toate politicile emanate de la Casa Albă, fie că este vorba de închiderea conductelor de petrol și a oportunităților de foraj, crescând astfel costul benzinei, fie de încercarea anulării celui de-al Doilea Amendament, deschiderea granițelor pentru teroriști și bande violente sau de încurajarea activiștilor pro-avort să îi terorizeze pe judecătorii de la Curtea Supremă.

Crimo are legături și cu Antifa. Într-o imagine postată pe rețelele de socializare, acesta își afișează ținuta neagră Antifa, casca și toate accesoriile specifice.

În postările sale pe rețelele de socializare, Crimo a distribuit imagini cu simboluri Antifa și progresiste, iar Hoft le expune în imaginile publicate în The Gateway Pundit.

Crimo a cântat ca rapper, cu pseudonimul „Awake”, recentele sale videoclipuri muzicale incluzând descrieri de crime în masă, relatează NBC.

De asemenea, pe rețelele de socializare și în postările de promovare ca rapper, Crimo folosește un set de pictograme de la Getty Images intitulat „set mistic cu cercuri magice, pentagrame și simboluri de chakre imaginare și o colecție de icon-uri cu litere de mână cu simboluri magice și oculte”.

Crimo distribuie pictogramele în postările sale din social media.

Așadar, dacă auziți relatări ale corporațiilor media care susțin că Crimo ar fi un „supremacist alb” care are legături cu republicanii sau candidații republicani, să știți că e o minciună.

Hoft conchide la fel ca ActiveNewsîn prima noastră relatare pe subiect - Un dezaxat anticreștin teleghidat e considerat principalul suspect în cazul masacrului de 4 iulie din Illinois. FAKE MEDIA din SUA îl consideră pe ciudat un suporter de-al lui Trump - și anume:

Dovezile arată că Crimo nu este un susținător al lui Trump. Îl ridiculizează pe Trump și pe adepții săi în postările sale pe rețelele de socializare. Crimo a participat la un eveniment pro-Trump îmbrăcat într-o ținută«Unde e Waldo». Aceasta pare a fi o atitudine de sarcasm și un atac la adresa celui de-al 45-lea președinte, care ar putea deveni al 47-lea. Din postările sale pe rețelele de socializare reiese că ar vrea să-l omoare pe al 47-lea președinte.”

În cel mai recent videoclip al lui Crimo, postat pe YouTube, acesta apare în urma unui atac la o școală. Într-un alt videoclip muzical apare o imagine în desen animat cu un bărbat purtând o cămașă cu sigla canalului său de YouTube, ținând o armă lungă și fiind împușcat de poliție.

Contul său de YouTube, care i-a găzduit videoclipurile, anterior accesibil publicului, nu era disponibil luni seara, potrivit NBC, ceea ce înseamnă că i s-a permis să posteze pe contul său videoclipuri până când a comis atacul.

YouTube nu permite unor site-uri precum LeoHohmann.com să posteze videoclipuri pe platforma sa, dar nu l-a restricționat pe un nebun de stânga precum Bobby Crimo. Asta vă spune tot ce trebuie să știți despre cabala care conduce guvernul nostru, în colaborare cu Big Tech, Big Pharma și „tovarășii” de la Forumului Economic Mondial.

Această cabală globalistă îl protejează în acest moment pe următorul atacator în masă și pe cel de după acesta, permițând ca al lor conținut să fie distribuit liber pe YouTube, Facebook, Instagram și Twitter, dar, în același timp, îi cenzurează și îi reduce la tăcere pe conservatorii americani care spun adevărul.

De ce fac acest lucru? Deoarece agenda lor are nevoie de menținerea unei terori pe plan intern pentru a continua să destabilizeze națiunile occidentale, în special America. America trebuie să se năruie ca țară liberă pentru a face loc agendei „build back better” [„să reconstruim mai bine”] pe care se bazează Marea Resetare, pentru a instaura deplin a Patra Revoluție Industrială, în care toată lumea va fi urmărită și monitorizată 24/7. Tot ceea ce faci. Tot ce cumperi. Oriunde mergi. Totul va fi urmărit și monitorizat. Și vor folosi terorismul cauzat de propriii lor idioți utili ca justificare pentru instaurarea unei societăți conduse prin supraveghere high-tech. De asemenea, ei îi folosesc pe acești idioți utili pentru a exercita și mai mult control asupra armelor.

Până la urmă, ei doar „ne mențin în siguranță”, conchide analiza LeoHohmann.com.