ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actrița franceză Brigitte Bardot a dezvăluit miercuri, 5 ianuarie, publicației Gala faptul că nu vrea să facă „vaccinul” Covid, afirmând că este „alergică la toate produsele chimice”, relevă Le Figaro.

Întrebată de săptămânalul Gala dacă este vaccinată, binecunoscuta actriță, trăiește retrasă în vila sa de la Saint-Tropez, pe malul Mării Mediterane, a răspuns:

„A, nu! Eu sunt alergică la toate produsele chimice, Chiar și când am călătorit în Africa, eu am refuzat să fac vaccinul contra febrei galbene (cerut în mod curent tuturor europenilor care călătoresc în Africa, n.r.). Medicul meu din acea perioadă mi-a eliberat un certificat fals (cum că aș fi făcut vaccinul, n.r.). Am plecat și m-am întors în mare formă!”, a povestit Brigitte Bardot, fără să precizeze când anume s-au întâmplat cele istorisite de ea.
 
De altfel, ea se simte într-o perfectă stare de sănătate pentru vârsta pe care o are.

„Bine înțeles, am 87 de ani, dar vă jur că nu mi se pare că-i am. Nu am păr alb, sunt foarte slabă. Am o dublă artroză la șold, merg în cârje, dar dacă îmi puneți o rumba, o cha-cha-cha, o melodie de la Gipsy Kings sau o piesă de flamenco, jur că îmi vine cheful să dansez”, a destăinuit ea pentru săptămânalul Gala.  

Brigitte Bardot nu se teme de moarte, spune că aceasta oricum vine la timpul ei, la fel ca bătrânețea, și nimeni nu poate să i se sustragă, oricât ar încerca.

„Moartea va trebui să vină într-o zi. Este ca bătrânețea, nu poți scăpa de ea”, a concluzionat actrița.
 
Declarațiile ei vin în contextul în care prim-ministrul francez Jean Castex se dă de ceasul morții să transforme pașaportul „sanitar” în pașaport „vaccinal”, eliminând beneficiile vindecaților sau testaților, iar președintele Emmanuel Macron a declarat într-un limbaj de cartier că vrea să le facă viața grea nevaccinaților. Vestele galbene și alți cetățeni „enervați” l-au taxat pe socialistul cu porniri dictatoriale, organizând sâmbătă unul dintre cele mai mari mitinguri anti-„pașaportul rușinii” la Paris, precum și proteste în peste o sută de orașe din provincie.