ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte american George W. Bush a spus, printr-o scăpare freudiană, că este de condamnat „decizia unui om de a întreprinde o invazie complet nejustificată și brutală" în... Irak, țara pe care chiar el a invadat-o și distrus-o, lăsând în urmă sute de mii de victime. Bush s-a corectat și a spus totuși Rusia, revenind la Irak, în râsetele audienței, după cum puteți asculta în secvența redată de EuroNews mai sus.

La începutul lunii, președintele senil al Americii, Joe Biden, lauda apărarea „ungurească” a Ucrainei și se mândrea cu faptul că SUA au ajutat „Rusia” cu lansatoare de rachete Javelin - VIDEO NYPost.

Și directorul OMS, Tedros Ghebreyesus, a scăpat porumbelul la finalul anului trecut când, printr-o scăpare freudiană similară, a declarat că „vaccinurile de rapel sunt folosite pentru a ucide copiii” - VIDEO ActiveNews.