ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un articol excepțional al lui Igor Chudov a fost încărcat de curând pe blogul său de pe substack. El scrie despre minciuna propagată de CDC - Centrele pentru Controlul Bolilor din SUA -, valabilă și pentru CNCAV de la noi, instituția defunctă însărcinată cu campania de vaccinere, condusă de Valeriu Gheorghiță, potrivit cărora miocardita ar fi doar un efect advers izolat și minor al vaccinurilor și chiar nu s-ar întâlni atât de des pe cât se spune. 

Când oficialii noștri din domeniul sănătății vorbesc despre victimele vaccinului Covid, auzim întotdeauna aceeași poveste:

Decesele nu au legătură cu vaccinarea.

Miocardita este ușoară și nimeni nu moare din cauza ei.

Ei refuză să facă autopsie victimelor.

Acest comportament a devenit o formă de artă pentru susținătorii vaccinului Covid, cu verificatori de fapte și rețele sociale care suprimă orice discuție.

FOTO:
 
 

Știm instinctiv că nu trebuie să avem încredere în ei, dar nu aveam studii validate științific despre persoane care au murit subit după vaccinare - până acum. Un studiu realizat de patologi de la Universitatea din Heidelberg asupra victimelor deceselor subite post-vaccinale a fost publicat în Clinical Research in Cardiology.

FOTO:


Studiul este foarte interesant prin faptul că patologii universitari au intrat în posesia a 25 de cadavre ale unor persoane anterior sănătoase care au „murit subit" în decurs de 20 de zile de la vaccinarea cu Covid. (NOTĂ: majoritatea deceselor au avut loc în decurs de o săptămână. De asemenea, au exclus alte zece persoane care s-au dovedit a avea boli preexistente legitime - deci au fost destul de minuțioși)

Aici, descriem constatările autopsiei cardiace la cinci persoane care au murit în mod neașteptat în decurs de șapte zile după vaccinarea anti-SARS-CoV-2, inflamația miocardică indusă de vaccin reprezentând cauza probabilă sau posibilă a decesului. Constatările noastre stabilesc fenotipul histologic al miocarditei letale asociate vaccinării.

Au fost efectuate autopsii standardizate la 25 de persoane care au murit în mod neașteptat și în decurs de 20 de zile (20 de zile a fost parametrul de studiu - au murit în decurs de 7 zile - I.C.) după vaccinarea anti-SARS-CoV-2.

Constatările autopsiei cardiace în concordanță cu (epi-)miocardita au fost găsite în cinci cazuri din cele 25 de cadavre rămase, care au murit în mod neașteptat la domiciliu în termen de 20 de zile de la vaccinarea SARS-CoV-2.

Așadar, 20% din toate „morțile subite" survenite la scurt timp după vaccinarea COVID sunt cauzate de miocardită.

Am întrebări:

De ce CDC nu efectuează (sau nu dispune efectuarea) autopsiilor?

De ce CDC și cei care verifică faptele susțin că miocardita NU provoacă decese dacă nici măcar nu fac autopsii victimelor vaccinurilor?

Cum pot fi crezuți cei care verifică faptele dacă nu au date care să le susțină verificările?

Ce a cauzat celelalte 80% din decesele subite?

Autoritățile noastre susțin că „miocardita nu provoacă decese" dintr-un singur motiv: au refuzat să autopsieze victimele vaccinurilor. De îndată ce autopsiile unui eșantion reprezentativ de „morți subite" au fost în sfârșit efectuate, ca în studiul Heidelberg de mai sus, s-a dovedit că 20% dintre morțile subite erau legate de miocardită.

Patologii explică faptul că această evoluție specifică a miocarditei nu a fost niciodată observată înainte de vaccinurile Covid:

În ultimii 20 de ani de serviciu de autopsie la Spitalul Universitar din Heidelberg nu am observat o infiltrație inflamatorie miocardică comparabilă.

Probabil că a fost mai rău pentru persoanele mai tinere!

Studiul Heidelberg de mai sus a fost realizat pe persoane în majoritate în vârstă, ucise de vaccinurile Covid.

Vârsta mediană la deces a fost de 58 de ani (intervalul 46-75 de ani).

Motivul este că aceste decese autopsiate au avut loc în 2022, când au fost distribuite a 4-a doză de vaccin. Tinerii s-au deșteptat în sfârșit și majoritatea au refuzat vaccinurile Covid în acest moment, astfel că nu au murit atât de multe persoane tinere. Din păcate, acest lucru înseamnă că victimele mai tinere ale vaccinurilor Covid, care au murit în 2021, nu au fost analizate de această dată.

Decesele lor au fost ignorate, desconsiderate și mușamalizate. Au murit "pentru știință", au fost mințiți și nu au avut niciodată nevoie de aceste vaccinuri Covid. Noi, adulții, i-am dezamăgit, i-am otrăvit și apoi i-am ignorat și desconsiderat. Majoritatea victimelor miocarditei care au murit subit nu au fost niciodată diagnosticate.