ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Săptămâna aceasta, în emisiunea The Highwire, realizatorul Del Bigtree a făcut o vizită specială la clinica doctorului Ryan Cole, Cole Diagnostics, pentru a folosi microscopul și a încerca să răspundă la o întrebare foarte importantă: ce anume se află în aceste fotografii ale unor seruri experimentale Covid? Știm deja că „ce conține vaccinul” variază de la un lot la altul, dar ce ar trebui să credem despre aceste titluri legate de tot felul de componente ciudate descoperite în serul „superb” cu „grămăjoarele lui de grăsime”? Articolul din vigilantfox redă o transcriere a discuției pornind de la fotografiile și titlurile aflate în circulație internațională:
 
VIDEO:
 
 


Foto: Iată unul dintre componentele tip PARAZIT găsite în vaccinul Moderna și analizat la microscop:
 

Aici facem referire la expertiza Dr. Ryan Cole, care a petrecut multe mii de ore de-a lungul carierei sale uitându-se la microscop.
 

Del și Dr. Cole au dat peste aceste nano-obiecte din interiorul fotografiilor,  care arătau ca niște tije, antene.

 
Dar când erau întoarse pe partea cealaltă, apăreau ca niște plăci plate. Este acesta oxid de grafen - sau altceva?

 
„Acestea sunt cristale de colesterol", a atestat Dr. Cole.


„Acea proteină spike este incredibil de inflamatorie pentru mucoasa vaselor noastre de sânge. Cu toții avem o mică placă de colesterol pe pereții vaselor noastre. Dar atunci când porniți acel proces inflamator, acum, acele cristale de colesterol, din cauza inflamației, se desprind. Deci, acestea sunt expulzate", a explicat Dr. Cole.
 
Nanotehnologie

„Deci, uitați-vă la asta", a indicat Cole. „Ei bine, nu arată ca un microcircuit și un nanocip care se asamblează singur?", a întrebat el.
 
 
Contaminanți

„Bine, există contaminanți?", a întrebat Dr. Cole. „Sigur", a răspuns el. „Există particule metalice în acestea? Da: aluminiu, siliciu, magneziu, clorură de sodiu, calciu, titan, fier, etc.".
 
 
De asemenea, el explică: „S-a făcut un mic studiu care a arătat că, dacă scoți o parte din lichidul din fiole cu o pipetă sau dacă scoți o parte cu un ac, unele dintre aceste metale provin de fapt din acele fabricate ".

Polietilen glicol

Există polietilenglicol în aceste injecții? Sigur că da. Dar „nu este antigelul din mașina dumneavoastră", a precizat Dr. Cole. Și ceea ce face este să păstreze și să protejeze nanoparticula la temperaturi scăzute.
 
 
Rețineți că multe persoane sunt alergice la acest material - ceea ce a explicat multe dintre incidentele de șoc anafilactic acut - și adesea decesul - imediat după injecție.


Dar principala concluzie, potrivit doctorului Cole, este că polietilenglicolul este o moleculă dăunătoare care inhibă capacitatea macrofagelor de a prezenta un antigen și de a stimula un răspuns imunitar. Iar cantitatea din fiecare injecție a fost distribuită integral. 
 

Paraziții

Deci, asta arată înfricoșător. Ce sunt aceștia?
 
 
„Este de la baza unei frunze", a răspuns Ryan Cole. Se numește tricom stelat.
 
 
 „Dacă privești la microscop într-o cameră de zi sau dacă o faci într-un cadru care nu este un laborator, vei avea tot felul de particule în aer", a explicat Cole. „Acesta este o minusculă parte de frunză care plutește în aer".

Așadar, întrebarea de un milion de dolari:

„Peste 100 de flacoane [au trecut] prin spectrometria de masă. Într-adevăr, întrebarea arzătoare pentru mine - am găsit oxid de grafen în vreunul dintre vaccinuri?", a întrebat Del Bigtree.

„Categoric nu", a răspuns Dr. Cole. „Zippo, zero, nada - niciunul".
 
 
 „Și astfel, acei fulgi mici pe care îi vedeam - acele linii mici și chestii plutitoare, acestea sunt trei lucruri - acele cristale de colesterol pe care le-am văzut. Și există un vârf de colesterol-colesterină pe unele dintre aceste grafice de spectrometrie de masă. Și Pfizer are multă sare și câteva zaharuri. Moderna are mai mult zahăr - un pic mai puțină sare. Și vedem, de asemenea, că acele mici plăci sunt, de asemenea, fulgi de sare și cristale de sare, aceste cristale de colesterol și cristale de zahăr, de asemenea", a rezumat Cole.
 
 
Și astfel, la sfârșitul zilei, spectrometria de masă a arătat că asta era. Aceste fiole au conținut de lipide. Au conținut de polietilenglicol în proporții diferite. Au săruri. Au zaharuri. Au material genetic. Și asta este ceea ce era în fiole. Și apoi, unele loturi aveau niște contaminanți."

Așadar, acesta este un „nu" din partea doctorului Ryan Cole cu privire la oxidul de grafenă, nanotehnologie și paraziți.

Dar ceea ce este important este că știm amplele mecanisme dăunătoare ale vaccinului - iar dovezile împotriva lor sunt condamnabile așa cum sunt, cum ar fi faptul că receptorii sunt opriți, potențialul de a produce boli oncologice, problemele de potențare dependente de anticorpi, proteina spike. Este toxică! Provoacă coagularea de la sine...
 
Deci, cu toate acestea, da, pot exista și alte lucruri, dar spuneam să fim siguri că nu exagerăm ceva ce nu putem dovedi când există atât de multe lucruri în acest moment în literatura științifică care pot fi dovedite, susține doctorul Cole.