ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deși studiile arată că cei mici sunt aproape imuni la coronavirus și că vaccinarea lor e contraindicată (unii comentatori o consideră „criminală”), Guvernul Cîțu, rămas cu milioane de doze de „vaccin” Covid pe stoc, profită de ocazie să-i îndoctrineze pe părinți să-și vaccineze copiii.

Ce-ai face ca să-ți știi copilul în siguranță? Copiii sunt și ei expuși la infectare și pot transmite COVID-19. Alege să îi vaccinezi pe ai tăi pentru a se bucura în siguranță de copilărie!”, este mesajul transmis de Guvernul României și UNICEF (departament al ONU, la fel ca OMS) prin clipul de promovare a vaccinării minorilor.

Pentru că s-au lăsat induși în eroare de informații „oficiale”, trunchiat prezentate, unii tineri s-au „bucurat” cu siguranță de miocardite, pericardite și chiar de moarte în urma vaccinării cu aceste seruri experimentale, insuficient testate. De altfel, comentariile care însoțesc postarea filmului propagandistic de pe pagina de Facebook RO Vaccinare sunt mai mult decât grăitoare. 
 
CLUPUL VIDEO REPROBABIL: