ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ActiveNews a documentat nominal cel puțin 20 de cazuri de decese după vaccin în România. Marea Britanie recunoaște oficial, într-un Raport al Guvernului Majestății Sale din 9 iunie, 71 de decese survenite în urma a 390 de „evenimente” trombo-embolice cauzate numai de vaccinul experimental AstraZeneca. VaccineImpact nota luna aceasta 1.295 de decese post-vaccin în Marea Britanie, în Statele Unite 5.888 și în Europa tragica cifră de 13.867 decese după vaccinare. Ministerul Sănătății, prin Institutul Național de Sănătate Publică, a transmis ActiveNews că în România sunt zero decese cauzate de vaccin.

Numai la noi nimeni nu moare de miraculosul vaccin ”SIGUR” și „EFICIENT”, după cum îl prezintă propagandiștii lui, plătiți sau nu, în frunte cu colonelul Valeriu Gheorghiță, care, după ce a început injectarea iresponsabilă a copiilor și tinerilor, acum vrea să meargă cu înțeparea până la bebeluși de 6 luni.

Probabil acest abuz inimaginabil nu va înceta până când nu vor fi trași la răspundere direct, în Justiție, toți cei care, în clipurile lor propagandistice pentru niște companii ale Big Pharma cu jucători deveniți miliardari peste noapte, nu au prezentat și efectele adverse grave ale vaccinurilor experimentale, care merg până la moarte.

Din păcate, „va fi nevoie să mai moară oameni” pentru ca vaccinarea să se oprească, însă „toți acești nemernici vor plăti”, afirmă doctorul Răzvan Constantinescu într-o emisiune la Nașul TV marca Starea de Libertate.

ActiveNews demonstrează aici cum fug de responsabilitate autoritățile din România pentru a îngropa rapid cazurile deceselor de după vacinarea Covid. Am găsit-o pe mama tânărului student de nici 22 de ani, Bogdan Daniel Berki, care a murit la 6 zile după vaccinul Pfizer și am aflat cum vor DSP-iștii să scape de caz inventând presupuse cauze ale morții!

Și totuși DSP Hunedoara le răspândește în toată presa oficială care nu are nici măcar minimul bun simț de a verifica dez/informările transmise.

Dar mai întâi să vedem cum se minte oficial la noi în comparație cu alte țări europene.

Decesele din cauza vaccinului sunt o realitate demonstrată științific

British Medical Journal, a patra publicație de profil din lume, cu o vechime de 180 de ani, publica în mai 2021 un Studiu din care reieșea că din cel puțin 10 cazuri de decese din 100 de morți subite cercetate, urmate imediat după vaccinarea primilor 30.000 de bătrâni din Norvegia, au fost cauzate direct de vaccinul Pfizer.

În martie, Norvegia, o țară cu puțin peste 5 milioane de locuitori, a suspendat vaccinarea cu AstraZeneca, după cum notează site-ul Institutului Norvegian de Sănătate Publică, ca urmare a raportării unor cheaguri de sânge cauzate de injectarea cu serul studiat la Oxford.

Tot în martie, pe 1 martie, deceda la Tg. Jiu tehnicianul Ioan Barbu, de 47 de ani, care fusese vaccinat dintr-un lot AstraZeneca retras de 9 țări. Colonelul Valeriu Gheorghiță a continuat să recomande vaccinarea cu AstraZeneca în România. La o lună și 10 zile după moartea acestuia, medicii legiști din Cluj au anunțat că au găsit cheaguri de sânge în organele lui interne.

În urmă cu doar câteva zile Italia a întrerupt imediat și complet vaccinarea cu serul experimental Covid AstraZeneca pentru persoane sub 60 de ani, după ce tânăra Camilla Canepa de 18 ani a murit - nu la 48 de ore sau 6 zile, cum sunt cazurile de la noi pe care le analizăm mai jos -, ci la două săptămâni de la injectare. Poliția a început o investigație penală pentru omucidere. La noi vaccinările au continuat cu un nou elan revoluționar insuflat cu o doză de ridicol inimaginabil de întreg Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR.

Pe 9 iunie, un deputat finlandez, Ano Turtiainen, avertiza în plenul Parlamentului Finlandei că, deși Guvernul nu recunoaște, potrivit Agenției Naționale a Medicamentelor, au murit 78 de persoane din cauza vaccinurilor COVID în Finlanda, țară cu 5.5 milioane de locuitori, care a vaccinat până azi 748.000 de persoane (13,5%). „Așadar - spune acesta -, acum vă întreb pe toți: câți oameni ar trebui să mai moară sau să fie vătămați până când vom întrerupe această omucidere?”.

Tot pe 9 iunie, un licean de 18 ani din Bacău a făcut infarct după rapelul cu vaccinul Pfizer, fiind transportat cu elicopterul la Iași.

Revenind la România, dacă la noi sunt vaccinați deja 4,5 milioane de români (4.500.000 - 21,9%), proporțional cu morții raportați în Finlanda la numărul de vaccinați, câți oameni credeți că au fost uciși de serurile experimentale în țara noastră?

V-am oferit aceste câteva exemple de țări pentru că sunt printre cele menționate de ActiveNews într-o adresă către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP). Răspunsul INSP? În România, o țară de patru ori mai mare decât Norvegia sau Finlanda, nu a murit nici un român de vaccin. Document:

Răspunsul fals al INSP vine la doar câteva zile după ce colonelul Iulian Pleșescu de la Spitalul Militar de Urgență din Iași genera următorul titlu din presa locală: Ieșenii nu se mai prezintă la rapel! Medicii militari se confruntă cu o situație stranie. Colonelul Pleșescu: „Cel puțin câte o persoană din fiecare localitate nu s-a mai prezentat la rapel, deoarece a decedat”. Este evident, la sate morții se numără mai ușor.

Dintre cele 531 de decese post-vaccin din România raportate de INSP nici unul nu a fost de vaccin, susține instituția în adresa către ActiveNews, deși, după cum arătăm mai jos, o autopsie poate dura și un an de zile. În mai multe cazuri suspecte. chiar în acest moment se deruleaza autopsiile. Cum ar putea INSP să anticipeze rezultatul acestora?

Ziarul Național a dezvăluit cum albesc DSP-urile cazurile de deces post vaccin

Claudia Marcu, specialista ziarului Național, explică: „Medicii români recunosc că nu au cum să-și dea seama dacă vaccinul anti-Covid a provocat moartea unei persoane sau îmbolnăvirea acesteia. Singura soluție este ca orice afecțiune sau moarte survenită la cei imunizați să fie raportată și monitorizată, exact ca în studiile clinice, lucru care nu se întâmplă în România.

În România toate decesele subite post-vaccinare investigate de DSP-uri au avut același rezultat. Nicio legătură cu imunizarea. Nu știu însă ce investigații au făcut cei de la direcțiile de sănătate publică, pentru că medicii recunosc faptul că nu există niciun instrument care să-i ajute să determine o legătură directă de cauzalitate între vaccin și decesul unei persoane.”

Băiatul de 18 ani din Bacău, care a fost suspect de infarct la două zile după vaccinare, a fost diagnosticat cu pericardită și miocardită, afecțiunile semnalate foarte des în Israel după imunizarea tinerilor. Noi suntem puși în situația doar de a urmări, să vedem ce se întâmplă pentru că nu avem altă cale. Posibilitățile de a investiga legătura dintre un deces și vaccinare sau dintre o afecțiune și vaccinare sunt destul de limitate. Nu avem alte date decât că persoana era tânără, fără probleme de sănătate, intervalul de la vaccinare relativ mic și simptomatologia asemănătoare cu cazurile raportate de alte țări. Nu putem investiga legătura directă dintre vaccin și miocardită, de exemplu, pentru că nu avem ce să determinăm. Atâta timp cât toate analizele indică doar miocardită, fără niciun fel de alte cauze aparente, nu poți spune nici că este de la vaccin, nici că nu este de la vaccin. Pentru că nu ai cum să probezi, că nu ai instrumentul prin care să faci acest lucru. Singurul instrument este apariția mai multor cazuri de acest tip care să aibă un aspect apropiat. Dar dacă aceste cazuri nu ajung să fie cunoscute și nu sunt raportate, instrumentul statistic, singurul care ne-ar putea ajuta să facem legătura directă cu vaccinul, nu va funcționa. La noi raportările sunt doar pe reacții generale, cu febră, cefalee și stări de rău, și cele locale. Este o inadvertență totuși faptul că nu s-a raportat nicio reacție adversă severă la 4,5 milioane de vaccinați”, a declarat pentru Național dr. Oana Mihaela Secară, de la Spitalul din Onești, județul Bacău. În continuare, colega noastră de la Național prezintă mai multe exemple, invocate și de noi, în care DSP-urile au dat drept verdict „cauze naturale”, deși investigațiile nu sunt nici acum finalizate, după cum este cazul nostru de mai jos.

Minciunile cu iz penal din cazul morții studentului Bogdan Daniel Berki

Tânărul Bogdan Daniel Berki, din Hunedoara, student la Cluj, a murit la șase zile după administrarea vaccinului experimental Pfizer, în urmă cu aproape o lună, pe 20 mai 2021. Bogdan mai avea două luni până să împlinească 22 de ani. Era în anul II la Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-​Napoca. A mers la vaccin, pășind spre moarte, pe 14 mai, pentru că așa auzise, că se va impune la facultate. Și voia să meargă la școală „imunizat”.

Cu o seară înainte de deces i-a mărturisit unei prietene că se simte din ce în ce mai rău de când și-a făcut vaccinul. ActiveNews a relatat despre decesul tânărului pe 29 mai, citând mărturia cunoscutului luptător K1 Călin Mărincuș.

Decesul s-a petrecut în locuința familiei, unde statea cu bunica, mama fiind plecată în străinătate. 

Pe 9 iunie, DSP-ul local a ieșit cu o declarație cel puțin ciudată. Direcția de Sănătate Publică Hunedoara, citată de Adevărul, a transmis public că „un tânăr de 21 de ani din județul Hunedoara a murit la șase zile după administrarea vaccinului Pfizer. Potrivit reprezentanților DSP Hunedoara, citați de Adevărul, ediția de Hunedoara, tânărul avea „obezitate morbidă”. În plus, conform Adevărul, „reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Hunedoara au precizat că decesul nu are legătură cu administrarea vaccinului, ci a survenit în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon”.

Am fi putut să credem DSP-ul local dacă:

1. Nu s-ar fi ante-pronunțat înaintea anchetei Poliției și a Institutului Medico-Legal cât și, mai ales,

2. Dacă aparținătorii bietului tânăr nu ar fi primit două Certificate constatatoare ale decesului - unul pe care scria PNEUMONIE, retras după o perioadă de timp de Serviciul Județean de Medicină Legală al Spitalului Municipal din Deva și înlocuit apoi cu un al doilea, din care dispare cauza „Pneumonie” și apare „Intoxicația cu Monoxid de Carbon”, și

3. Dacă după ce s-a eliberat acest al doilea Certificat - care, între altele, are la rubrica de cauze care au provocat decesul și mențiunea „alte stări morbide importante”, spațiu rămas gol - DSP nu ar fi venit cu o nouă cauză, neinvocată, cum spuneam, în Certificat, și anume „obezitate morbidă”. Documentul schimbat:

Fotografiile oferite de mama lui Daniel Bogdan relevă pentru oricine gradul de „obezitate morbidă” apărută brusc, după cel de-al doilea Certificat constatator al decesului tânărului student:


Cazul grav înregistrat pe 20 mai nu l-a împiedicat pe Sebastian Mezei, directorul DSP Hunedoara, să anunțe la TV pe 2 iunie începutul campaniei de vaccinare a minorilor de peste 12 ani.

Mama lui Bogdan Daniel: Au invocat la moarte orice altă cauză inventată de ei numai vaccinul nu!

ActiveNews a reușit să o găsească pe mama tânărului student. Aceasta afirmă că ambele afirmații ale DSP Hunedoara sunt complet false. Tânărul nu era obez iar presupusa scurgere de monoxid de carbon a fost cercetată și de poliție și de firma de gaz, fără a se înregistra nici o defecțiune, afirma ea.

Din capul locului sesizăm similitudinea de Modus Operandi a DSP Hunedoara cu DSP Vaslui, care, în cazul tânărului Andrei Zaharia de 35 de ani decedat în martie la nici 48 de ore după o doză de Pfizer, deja știa de a doua zi după deces, după cum afirma printr-un comunicat, că „evoluția cazului nu poate fi în legătură cu vaccinarea anti-Covid”.

Un asemenea comunicat, dat înainte de orice rezultat al vreunei investigații, arată nivelul de incompetență și viteza fugii de responsabilitate din birourile funcționărimii DSP, în ambele cazuri. La o lună după decesul lui Andrei Zaharia, ActiveNews a stat de vorbă cu fratele acestuia, muzicianul Romeo Zaharia, care ne-a comunicat atunci că încă nu primise nici un rezultat al analizelor anatomo-patologice. Ei bine, nici până azi, la aproape patru luni de la tragedie, rezultatele autopsiei nu au fost finalizate și transmise familiei, după cum ne-a confirmat din nou, chiar ieri, Romeo Zaharia.

Și-atunci cum ar putea afirma oricine de pe acest pământ că aceste cazuri „nu au nici o legătură cu vaccinarea”, când, în ambele situații, după cum ne confirmă și fratele lui Andrei Zaharia și mama lui Bogdan Daniel Berki, nu le-au parvenit încă rezultatele autopsiilor, unul de la Iași, al doilea de la Timișoara?

Adevărul este că totul stă în abordarea politico-securistică a vaccinării din România. În beneficiul cui? Că al românilor nu pare să fie.

Mama lui Bogdan Daniel, Violeta, ne povestește sfâșiată de durere: 

„Copilul locuia cu mama. În apartamentul tragediei mai era și cățelul nostru. O să vedeți imediat de ce îl amintesc. Bogdad era un tânăr fericit. Mergea la școală. Voia să ajungă chimist. Când a murit băiatul, mama mea era la munca, copilul era acasă doar cu cățelul. Când a venit mama și a găsit băiatul cum era... a chemat imediat Urgența și s-au făcut constatările decesului. A fost apoi și Poliția criminalistică și după aceea au venit și cei de la Medicină legală. Au luat copilul și l-au dus la ei la Medicină legală la Deva. Asta a fost în seara aceea nefastă totul. A doua zi, mama a fost la ora 11, când a fost chemată, la Medicina legală, după rezultate și ca să ia copilul, eu fiind pe drum spre România. Vă dați seama cum este să primești o asemenea veste?!... Deci mama a mers împreună cu unchiul și mătușa la IML și prima dată i-au dat o hârtie - Certificat medical constatator al decesului - și cu rezultatele următoare: insuficiență cardio-respiratorie acută și pneumonie. A plecat mama spre Hunedoara ca să facă Certificatul de deces și când erau cu toții pe drum i-au sunat cei de la Medicină legală sa vină înapoi. S-a speriat și ea și noi toți că să nu-l bage cumva la Covid și să ajungă într-un sac negru de plastic, Doamne, ferește! Dar surpriza nu a fost Covidul. I-au luat hârtia și i-au dat alta, fără alte explicații, pe care scrie mare MOARTE VIOLENTĂ, într-un colț, și apoi tot insuficiență cardio-respiratorie acută dar au scos de la cauze pneumonia și au schimbat-o cu intoxicație cu monoxid de carbon. De unde până unde? Cum erau ei așa - vă dați seama cum - n-au mai întrebat nimic și au plecat să pregătească cele necesare pentru înmormântare.”

Poliția a încadrat cazul la „Ucidere din culpă”

„Am ajuns acasă și mi-am dus fiul pe ultimul drum... Dar după înmormântare am fost la Poliție, unde, bravo lor, cazul a fost încadrat la „Ucidere din culpă”. Am mers împreună cu specialiștii criminaliști acasă, unde a murit băiatul, cu cățelul în casă, care n-a pățit nimic, cum s-ar fi întâmplat dacă ar fi fost cauza intoxicație cu monoxid de carbon. A venit și firma de gaz la care suntem abonați. Au făcut toate verificările posibile chiar și un experiment și nu au găsit absolut nici o defecțiune sau scurgere de monoxid de carbon.

Și acum hop - a apărut și obezitatea asta „morbidă”, de care eu aflu din comunicatele DSP date presei, nu mie, ca familie. Obezitate morbidă înseamnă obezitate de gradul III, adică asta înseamnă în general că abia dacă poți să te mai miști, că ar fi trebui să aibă vreo 200 kg și ceva, ceea ce nu este adevărat. Priviți-i fotografiile. Oricine poate să vadă adevărul în chipul celui care a fost copilul meu.

Acum cazul a fost preluat de IML Timiș, de la care aștept adevărul. Medicii să-și facă datoria. Știu că este greu dar dacă se găsește vreo legătură cu vaccinul să nu uite că sunt medici și datoria lor este să salveze vieți. Dacă fiul meu a murit de vaccin să salveze vieților altor copii și tineri care sunt duși la vaccinare ca oile la abator!

La fel, am încă încredere și las Poliția să-și facă treaba și, în funcție de cele două rezultate ale anchetelor, o să văd mai departe ce o să fac. Cu siguranță o să apelez și la un avocat și chiar pot să cer și o contrexpertiză IML și sunt gata să merg pentru ea și la Viena și la New York dacă va fi nevoie. Dar vreau ca Adevărul să iasă la lumină!

Copilul a zis cu gurița lui înainte cu o seară de a muri că nu se simte bine de când și-a făcut vaccinul. Avem această mărturie. Fiul meu era perfect sănătos. Era puternic, după cum vedeți în fotografii. Și-a făcut vaccinul în 14.05.21 și a murit în 20.05.21. Cum mi se poate spune mie, ca mamă care îl cunosc, că nu e absolut nici o legătură cu vaccinul și că mai am și băiatul cu „obezitate morbidă”.

Mie de ce nu mi s-a spus de către autorități și trebuie să aflu din presă când se gândesc ei să spună ceva, după 20 de zile de la moartea copilului? Mama nu trebuie să fie informată? De unde știe directorul DSP rezultatul când nici Poliția, nici IML-ul nu-l știu încă? L-a primit deja scris? Cum au ajuns ei la concluzia asta?! Au invocat la moarte orice altă cauză inventată de ei numai vaccinul nu! Cum ar putea ști vreunul dintre acei funcționari că nu este vaccinul, care este experimental și încă în studiu, după cum se știe, înainte de autopsie?”

Comunicatul oficial al DSP, venit după 19 zile de la deces: Un tânăr de 21 de ani din județul Hunedoara a murit la șase zile după administrarea vaccinului Pfizer. El avea obezitate morbidă, iar DSP a stabilit că decesul nu are legătură cu vaccinarea.

"În urma investigației privind decesul pacientului Berki Bogdan-Daniel, au fost constatate următoarele:

Conform discuției cu medicul de familie, pacientul nu figura în evidență cu boli cronice sau acute. Comorbidități: obezitate. Medicul de familie a fost prezent la vaccinare, iar pacientul nu a acuzat nimic după vaccinare și nici nu a luat legatura cu medicul de familie în zilele urmatoare vaccinarii în legatură cu starea sa de sanatate postvaccinală.

Datele evaluării derulate până la acest moment concluzionează faptul ca decesul pacientului nu a fost influențat de administrarea vaccinului anti COVID Comirnaty Pfizer BioNTech.”

Caz închis. Zice DSP. Mai depinde, totuși, ca medicii și polițiștii români să-și facă datoria, ceea ce sperăm și noi. Și nu numai ei. Chiar și INSP-ul cât și, mai ales, Ministerul Sănătății din România.

Vă amintiți ȘTIREA ANULUI în România, și anume că Ministerul Sănătății a recunoscut oficial că NUMAI 227 DE OAMENI AU MURIT cu adevărat DE COVID în România?

Ei bine, dacă luăm comparativ numărul morțiilor de vaccin din Finlanda și îl extrapolăm la numărul vaccinaților din România, vom descoperi o situație tulburătoare: că este foarte posibil ca numărul deceselor de vaccin să îl dubleze, cel puțin, pe cel al deceselor cauzate cu adevărat de covid în țara noastră. Iar pentru cei rămași în viață după injectarea cu serurile experimentale aflate în studiu, oficial, până în 2023 și 2024, repercusiunile, în timp, sunt... complet necunoscute.

 
 
Atenție, părinți! Nu vă transformați copiii în cobai! Am reținut un comentariu trist dar cât se poate de adevărat al unui cititor ActiveNews: Între mama care și-a otrăvit copiii după ce i-a spălat pe cap cu Tomoxan și părinții care și-au injectat copiii cu o substanță aflată încă în teste nu este nici o diferență.
 
Și o ultimă întrebare: De ce nici o televiziune din România nu a considerat că acest caz merită investigat, cu toate mijloacele jurnalistice? Cumva pentru a nu strica propaganda oficială că suntem singura țară din lume în care nu se moare de vaccin?

Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Bogdan Daniel!