ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„BILANȚ - Pacient vaccinat și fără comorbidități a murit din cauza Covid-19. 570 de pacienți în ATI”, titrează Știri pe Surse un comunicat al Comitetului vaccinării condus de col. Valeriu Gheorghiță.
 
După o înșiruire funebră de cifre, ca să amețească românul cât mai bine, Comunicatul face greșeala pentru comunicator să dea și niște cifre reale, care, însă, demonstrează tocmai ineficiența vaccinului „salvator”.
 
Astfel, ni se spune că în ultimele 24 de ore, din totalul de 60 de pacienți decedați, 46 erau nevaccinați și 14 vaccinați. Iar dintre cei vaccinați unul nu avea nici o comorbiditate, adică era sănătos tun până să dea Covidul peste el. Aceasta înseamnă practic că 23% dintre morți erau vaccinați, ceea ce este aproape de numărul național de vaccinați real. Cu siguranță nu sunt 35%, pentru că procentul a fost umflat cu cei care „s-au vaccinat la chiuvetă”, după cum au reclamat chiar Gheorghiță și șeful de deasupra lui, Raed Arafat. Ceea ce demonstrează fără echivoc că vaccinul Covid nu protejează de cazuri grave, soldate cu spitalizarea și, după cum vedem, chiar cu MOARTEA vaccinaților.

Desigur, să nu uităm ce îi afectează cu adevărat pe bolnavii care ajung la ATI, după cum a dezvăluit chiar o asistentă, din interiorul sistemului:

Dezvăluiri uimitoare: PROTOCOLUL LUI ARAFAT cu Remdesivir și Kaletra A OMORÂT SUTE DE OAMENI. Și confirm eu, că sunt în sistem. Vaccinul provoacă sterilitate și omoară. ÎNREGISTRARE extraordinară cu o asistentă din Bihor. Spitalul reacționează

Probabil mulți din cei 60 de morți, vaccinați sau nevaccinați, ar fi fost în viață dacă în loc de protoculul otrăvitor cu Redemsivir - după cum reclamă chiar savantul Robert Malone - s-ar fi ales Arbidol și Ivermectină, după cum afirmă un alt om de știință renumit, doctorul Ben Carson.

Ni se spune de către diverși domni să ascultăm de știință. Asultăm, cum nu? Dar să ne spună mai clar domnul cu textul acesta repetat papagalicește: de ce specialiști să ascultăm, de sculeri-seringarii Gheorghiță și Arafat sau de doctorii Malone și Carson?

 

Citiți și CRIMĂ CU PREMEDITARE. Dr. Robert Malone: 500.000 de americani au murit cu zile. Dr. Fauci și guvernele lumii au subminat tratamentele COVID-19 timpurii cum ar fi ivermectina și hidroxiclorochina doar pentru a promova vaccinul îndoielnic