ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rockerii Jon Bon Jovi și Bryan Adams și-au anulat spectacolele după ce au aflat că sunt infectați cu Covid-19 deși ambii sunt vaccinați complet.

Concertul „It’s My Life” al cântărețului Jon Bon Jovi era programat să aibă loc în Miami și a fost anulat în ultima clipă în timp ce o mulțime uriașă aștepta începerea lui, transmite WION.

Evenimentul, intitulat „Runaway With JBJ” și organizat de Runaway Tours, trebuia să se deruleze pe parcursul a trei zile. Măsurile anti-Covid nu permit ca cei infectați să apară în public pentru a nu transmite virusul.

Reprezentantul lui Jon Bon Jovi a declarat pentru un portal de știri global că muzicianul este complet vaccinat și se descurcă bine. 

Între timp, Bryan Adams era programat să apară în deschidere la concertul „Rock and Roll Hall of Fame” al Tinei Turner. pe 30 octombrie, dar și el a fost testat pozitiv pentru Covid-19 în ultimul moment și nu a mai putut participa. 

Reprezentantul Bryan Adams a declarat pentru același portal de știri care a raportat și despre sănătatea lui Jovi, că Adams este complet vaccinat și este asimptomatic. 

Vaccinul anti-Covid „sigur și eficient” îți face treaba.

Pe 1 aprilie anul acesta Ministerul Sănătății „informa” românii:

„Persoanele vaccinate cu ambele doze nu transmit COVID-19. (captură foto mai jos, înregistrată azi, 31.10.2021)

Desigur, au uitat să menționeze că era o glumă (sinistră) de Ziua Păcălelilor. Probabil acum responsabilii de acest anunț - în frunte cu Vlad Voiculescu - ar trebui cercetați pentru transmitere de informații false care au periclitat viața celor care l-au luat în serios.

Citiți și: BBC recunoaște: Persoanele dublu vaccinate transmit în continuare virusul. Studiu Imperial College: Persoanele nevaccinate nu se pot baza pe faptul că cei din jurul lor sunt vaccinați