ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După succesul extraordinar al primei Conferințe a medicilor români care s-au opus măsurilor pandemice neștiințifice și campaniei cu seruri experimentale insuficient testate, care lovesc omenirea cu zeci de efecte adverse, unele foarte grave, sâmbătă, 25 februarie 2023, are loc a două ediție a manifestării.

De data aceasta, alături de medicii luptători împotriva corupției covidiste sunt avocații care au contestat ilegalitățile guvernamentale și arafatiene.

ACTUALIZARE - TRANSMISIE ÎN DIRECT - VIDEO 

VIDEO 1:

VIDEO 2:

Participă:

Dr Damian Baciu - Context internațional - interpelare Parlamentul României, Colegiul Medicilor. Rea credință, complicitate -  mai mult decât neștiință

Av. Marina Ioana Alexandru  -Consimțământul - atribut și drept viciat

Av. Elena Radu - Refuzul publicării contractelor de achiziții ale vaccinurilor, încheiate de CE și Statul romăn,  efecte  negative asupra drepturilor și libertăților cetățenești

Av. Florentin Țuca - Rolul opresiunii medicale în îngrădirea drepturilor și libertăților cetățenești

Dr  Mihaela Secară -”Tehnologia ARNm învață organismul să se autoatace . Mii de dovezi validate de mediul academic."

Student  Adrian-Cristian Secu - Pandemia , la granița dintre legalitate și dictatură
 
Prof. Dr. Alexandru Paul - Cauze care trebuie sa facă obiect de malpraxis medical în contextul pandemic și postpandemic, respectiv postinjectare anticovid 

Dr. Tatiana Uruioc - Medicina bazata pe dovezi - pro și contra - în al 12-lea ceas

Dr. Carmen Oțelea - Injectarea copiilor cu serul experimental- martiriul pe altarul stiintei 

Dr. Geanina Hagimă - Mușamalizarea reacțiilor adverse severe și a deceselor postvaccinale

Jurist Dan Băzăvan - Drepturi constituționale, nu doar obligații 

Dr. Adrian Cacovean - Medic în pandemie
 
Av. Alexandra Dume - Îngradirea accesului publicului la informații corecte și imparțiale de către CNA 
 
De asemenea, vor urma mai multe mărturii ale unor victime ale serurilor experimentale și măsurilor abuzive medico-politico-militare.

ActiveNews a creat o pagină specială dedicată lucrărilor trecute, prezente și viitoare ale Conferințelor Covid (link). Iată Afișul și Comunicatul acțiunii de sâmbăta aceasta:
ȘTIREA INIȚIALĂ: Sâmbătă, 25 februarie 2023, va avea loc a 2-a ediție a conferinței „Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu față medicală?”.

Evenimentul se va desfășura între orele 10:00 - 18:00, în Sala Eminescu, Șos. Progresului 134-138, etaj 1 (zona Liberty Mall, reper Carrefour Vulcan).

Vorbitori în cadrul dezbaterii vor fi medici, avocați, juriști și victime ale măsurilor luate în perioada așa-zisei pandemii.

Temele abordate vor face referiri la drepturi și libertăți cetățenești încălcate, adevăruri medicale care au fost ascunse populației, la abuzuri și presiuni, vicierea consimțământului cetățenilor, precum și la efecte adverse grave produse ca urmare a inoculării produselor experimentale promovate insistent drept "vaccinuri sigure și eficiente”.

Persoane care au suferit reacții adverse grave își vor relata experiențele. Sunt binevenite cadre medicale (medici, asistente), avocați, juriști care doresc să vorbească despre cum au fost respectate, sau nu, jurământul lui Hipocrat, independența profesională și consimțământul informat.

Sunt invitați să participe și reprezentanți ai mass-media. Conferința este apolitică. Moderatori: Aurelian Popa și Pompiliu Diplan.

EVENIMENTUL se va transmite și online de Aurelian[.]RO, Starea de Libertate, ActiveNews și GlobalNewsTv.

INTRAREA LIBERĂ în limita a 100 de locuri.

Pin Google Maps: https://maps.app.goo.gl/XztSrFMgj264mhhR9?g_st=ic

Pentru detalii și înscrieri la Conferința aceasta sau la Ediția a III-a: contact@stareadelibertate.ro

ActiveNews va transmite Conferința LIVE dar vă încurajăm să participați la fața locului pentru a putea intra în legătură și comunica direct cu cei mai curajoși medici, avocați și juriști care s-au opus plandemiei globale și locale.

PRIMA CONFERINȚĂ A MEDICILOR NEVACCINABILI A ÎNTRUNIT LA ACTIVENEWS TV, PÂNĂ ACUM, 1.270.000 (UN MILION DOUĂ SUTE ȘI ȘAPTE ZECI DE MII) DE VIZIONARI: