ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oile și caprele din Germania sunt folosite pentru a promova mesajul vaccinării anti-Covid a oamenilor, dar rezultatul este contrar așteptărilor. Oricine vede conturul unei seringi uriașe realizat din oi și capre încolonate va ajunge la concluzia că numai inșii gregari se vaccinează pentru a rămâne în turmă.

Aproximativ 700 de oi și capre au fost aranjate luni în forma unei seringi de aproximativ 100 de metri pe un câmp din Schneverdingen, la sud de Hamburg. Animalele au fost momite cu „bucățele gustoase de pâine”, potrivit The New York Post, care se arată mare fan al acestei găselnițe.
 
Măcar oile au luat o șpagă mai ieftină pentru a se încolona întru sprijinirea cauzei revoluției vacciniste, în timp ce locuitorii New York-ului erau momiți vara trecută cu hamburgeri și cartofi prăjiți, cam în aceeași perioadă în care la București se dădeau porții de mici și răcoritoare pentru vaccinarea ad-hoc la Obor. Asigurări de viață gratuite nu se dădeau, ce-i drept, marea finanță bancară alegând să fie precaută față de posibilele reacții adverse ale serului experimental.