ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


VIDEO cu neroziile și minciunile lui Gheorghiță contra Înaltului Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului:

Deși n-a avut timp să-și înlăture postările de pe pagina de Facebook a CNCAV care aplaudă un pretins pom de Crăciun realizat din deșeuri medicale netratate corespunzător, girând astfel ilegalitatea din centrul de vaccinare de la Palatul Copiilor, colonelul Valeriu Gheorghiță îl atacă incalificabil pe Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului afirmând, cu cea mai bolșevică formulare, că o persoană publică și reprezentativă pentru un corp profesional ar trebui să se autocenzureze când vorbește despre vaccinurile Covid, pentru că altfel „se face răspunzătoare de ... moartea oamenilor” (nevaccinați, n.r.).

Despre moartea vaccinaților nu ne spune colonelul Gheorghiță nimic, pentru că INSP minte în comunicări publice afirmând că nici unul - nici măcar unul! - dintre morții de Covid vaccinați anti-Covid nu a murit din cauza efectelor adverse ale serului. O minciună sinistră, pentru că chiar compania PFIZER recunoaște într-un document intern (fost) secret, ignorat de presa cumpărată de Guvernele lumii, că numai în primele două luni au murit peste 1223 de vaccinați - DOCUMENTUL AICI și un extras cu morții admiși, în baza textului.

Mai mult, mimând că ar combate „neadevărurile” și dezinformarea, Gheorghiță minte el însuși cu nerușinare, spunând că vaccinurile Covid nu sunt experimentale și că prospectele vaccinurilor sunt la fel ca ale altor medicamente. Dar chiar prospectul invocat de Gheorghiță îl contrazice, demonstrând că acestea sunt experimentale, aprobate doar pentru uz de urgență, condiționat, finalizarea studiilor pentru demonstrarea eficienței lor fiind Decembrie 2022 pentru ModeRNA/Spikevax și Iulie 2024 pentru Pfizer/Comirnaty. DOCUMENTELE ORIGINALE, mai jos.

Notăm că până la aceasta oră Patriarhia Română nu a intervenit pentru a pune la punct impertinența dar și neroziile lui Valeriu Gheorghiță, deși Arhiepiscopul Tomisului este membru al Sfântului Sinod al BOR. Poate pentru că purtătorul de cuvânt, talentatul domn Vasile Bănescu, face parte din aceeași „sectă” cu Valeriu Gheorghiță - „Frăția” Vaccinaților, caz în care devine incompatibil cu funcția lui?

„Faptul că Arhiepiscopul Tomisului a făcut din nou declarații controversate, spunea că vaccinul este experimental, că oamenii care s-au vaccinat au murit, cum vi se pare, pentru că au fost discuții inclusiv cu cultele? Oamenii, inclusiv cei vulnerabili, de peste 80 de ani, ascultă declarațiile unor astfel de...”, a ridicat o jurnalistă o posibilă întrebare aranjată la conferința de presă de la finele ședinței de guvern, conferință susținută de Adriana Pistol, Raed Arafat și Valeriu Gheorghiță.

Despre declarațiile REALE și echilibrate ale Arhiepiscopului Tomisului puteți citi în articolul publicat joi de ActiveNews.

Minciuna cu autorizarea „neexperimentală”

Arafat, amabil, l-a desemnat pe Gheorghiță să răspundă, mângâindu-l pe spate: „Așa este. Din punctul meu de vedere, astfel de declarații sunt extrem, extrem de periculoase prin faptul că creează și accentuează neîncrederea și ezitarea în rândul oamenilor, cu atât mai mult cu cât parte din aceste informații și aceste declarații sunt eronate. 

În primul rând, nu sunt vaccinuri experimentale. Sunt vaccinuri autorizate ca orice alt medicament. (MINCIUNĂ CRASĂ! - DOCUMENTE ÎN BAZĂ - n.n.) Vaccinul de la compania Pfizer, de pildă, de la vârsta de 16 ani în sus, are autorizare definitivă de la FDA. Deci nu se va mai întâmpla nimic de aici înainte. Sunt peste 8 miliarde de doze de vaccin administrate la nivel mondial. Sunt vaccinuri discutate, răsdiscutate, analizate și răs-analizate.”, a spus imberbul Gheorghiță, micul sponsorizat de PFIZER, JOHNSON și alte firme BIG PHARMA.
 
Federația Organizațiilor Ortodoxe Pro-VIta din România, un corp cu sute de specialiști, profesori și medici din întreaga țară, a avertizat chiar Patriarhia pe tema vaccinurilor experimentale, afirmând, într-un avertisment public:
 
Nu se spune în broșură că aceste vaccinuri sunt experimentale, incomplet testate. Studiile clinice pentru evaluarea vaccinurilor mARN create de Pfizer au fost aprobate să includă 43.931 participanți, iar studiile sunt programate să continue până în 2023. Descrierea studiilor clinice este publică pe pagina oficială ClinicalTrials.gov. Ele au primit autorizații de utilizare de urgență sau condiționată atât în SUA, cât și în Europa, pe baza rezultatelor preliminare obținute după doar câteva luni de la începerea studiilor.

Este foarte important de precizat că autorizația de utilizare de urgență sau condiționată nu înseamnă că vaccinurile au fost aprobate pentru utilizare pe scară largă; aprobarea definitivă a vaccinurilor se poate face numai la completarea studiilor, în 2023. Fără aprobare, vaccinurile sunt încă în studiu, deci experimentale.”
 
De asemenea, Gheorghe Iancu, fost Avocat al Poporului și profesor de drept constituțional și-a exprimat considerentele cu privire la campania de vaccinare și măsurile restrictive impuse de Guvern. În opinia lui Iancu, vaccinul este experimental - așa cum o afirmă chiar firmele producătoare -, iar toate măsurile luate de autorități nu reprezintă altceva, decât o mascaradă. „Din punct de vedere juridic vă spun că un experiment din ăsta nu are voie să treacă spre populație”, a spus profesorul Gheorghe Iancu.
 
Prospectele vaccinurilor au fost modificate pe măsură ce au murit oameni din cauze nespecificate

„Nu poți să vii să spui public, mai ales persoană care este extrem de cunoscută în spațiul public, care reprezintă un corp profesional important, de care oamenii țin cont, că aceste vaccinuri au prospecte îndoielnice ș.a.m.d. Sunt prospecte ca la orice alt medicament”, a plusat Gheorghiță.

 
A DOUA MINCIUNĂ ORDINARĂ. În urma morților nerecunoscute niciodată de Gheorghiță - adevăratul responsabil de moarte a zeci de români, pentru că a îndemnat la vaccinarea „sigură” cu AstraZeneca (și alte „vaccinuri” „eficiente”) în ciuda rapoartelor și suspendărilor de vaccinare europene  - Agenția Europeană a Medicamentelor/ EMA a cerut de abia în luna aprilie a.c. introducerea în prospectul AstraZeneca a avertizărilor privind cheagurile de sânge care au ucis în România și provoacă morți în continuare în lume. Deci Arhiepiscopul Tomisului are toată dreptatea în a afirma că până și prospectele sunt îndoielnice, din moment ce ele se schimbă pe parcurs, în funcție de noi și noi cauze care au provocat moartea unor vaccinați (Vedeți și Cazurile de tromboză cerebrală dezvoltate în urma vaccinului anti-covid confirmate de experții criminaliști. Dr Cristoph Specth: "Tromboza venei sinusale cauzată de vaccinul AstraZeneca este condiționată de declanșarea unui proces autoimun" sau SEMNAL DE ALARMĂ: Serurile ARNm cresc foarte mult riscul de boli cardiovasculare. „După apariția vaccinurilor Moderna și Pfizer, schimbări dramatice ale scorului PULS la majoritatea pacienților observați” - STUDIU din revista Asociației Americane a Inimii sau VÂNDUȚI: Ca să nu piardă fondurile de la Big Pharma, cercetători britanici refuză să facă publică legătura dintre vaccinurile COVID ARNm și creșterea dramatică a numărului de boli cardiace. VIDEO cu peste 1.000.000 de vizualizări).
 
Gheorghiță se crede „acuzator public” la Tribunalul Poporului vaccinist

„Cred că trebuie să încetăm cu astfel de declarații, pentru că suntem responsabili moral de moartea oamenilor. (!)”, a declarat ca la Tribunalul Poporului colonelul de sub Arafat, „comandantul Acțiunii”.


„Și, din păcate, eu nu văd ca aceste persoane să fie responsabilizate într-un fel sau altul: au toată libertatea să declare orice când vor, informații neadevărate, repet!”, a mai ciripit impertinentul Valeriu Gheorghiță, care se așteaptă ca cineva să-l oprească pe Arhiepiscop să mai vorbească la radioul Arhiepiscopiei pe care o conduce.

O gândire securist-bolșevică împărtășită și de colegul lui, Raed Arafat, atunci când a cerut tăierea microfonului și suspendarea profesională pe timpul stării de alertă a medicilor care cutează să exprime public alte puncte de vedere decât cele guvernamentale în privința vaccinării Covid, cu motivația puerilă că sunt persoane reprezentative, care inspiră încredere publicului.
 
Întrebat despre amenda de 90.000 de lei pe care a primit-o centrul de vaccinare de la Palatul Copiilor din București de la Garda de Mediu pentru că a expus un „pom de Crăciun” realizat din deșeuri medicale, care ar fi trebuit colectate și distruse conform legii, șeful CNCAV, care a promovat această ilegalitate pe pagina de Facebook RO Vaccinare, Gheorghiță a susținut că nu era nici un risc și i-a felicitat pe autori, sfidând legea și chiar și prospectul mult-invocat al vaccinului, unde scrie negru pe alb: „Eliminare/ Orice medicament neutilizat sau material rezidual trebuie eliminat în conformitate cu reglementările locale.”

Incomensurabila prostie: Pistol vaccinează cu gura „8 miliarde de suflete”

O completare de o prostie monumentală a fost făcută și dr. Adriana Pistol, grăind, ca orice păcătoasă, și un strop de adevăr:  


„Eu aș vrea doar să subliniez faptul că toată lumea, toți cetățenii ar trebui să se gândească că EXPERIMENTUL (subl. n.) pe 8 miliarde de suflete (sic!) nu poate avea altceva decât de o credibilitate dincolo de orice dubiu. Nu poți să mai spui când vaccinezi peste 8 miliarde de suflete că vorbim despre un experiment! Este un lucru logic, nu trebuie să ne uităm nici la unul, nici la altul, trebuie să gândim și noi în acest mod care este foarte practic și foarte logic și să ne luăm deciziile ținând cont de acest lucru”, ne-a luminat dr. Adriana Pistol, directoarea CNSCBT. Menționăm că populația planetei este de puțin peste 7 miliarde de oameni și că, potrivit cotidianului globalist-vaccinist internațional The New York Times (patronii NYT sunt asociați Big Pharma) astăzi, 10 decembrie 2021, ar fi vaccinați circa 4 miliarde de oameni cu tot cu sufletele lor.
 
Savanta de renume mondial Adriana Pistol, directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), este contrazisă de câțiva amatori puțin mai cunoscuți decât ea pe plan mondial, cum ar fi inventatorul tehnologiei ARNm, dr. Robert Malone:
 
 
sau fostul director al Departamentului de neurochirurgie pediatrică de la Johns Hopkins, Dr. Ben Carson:
 

sau experta Tehilla Shwartz Altshuler, de la Institutul pentru Democrație din Israel, care consideră că asistăm la

„Cel mai mare experiment realizat pe oameni în secolul al XXI-lea”.

DOCUMENTELE MINCIUNII

PFIZER DIXIT - Sursa: Comisia Europeană

MODERNA DIXIT - Sursa: EMA

 MORȚII ADMIȘI OFICIAL DE PFIZER ÎNTR-UN DOCUMENT INTERN DIN FEBRUARIE 2021: