ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Patinatorul artistic rus Roman Kostomarov își revine lent după operația prin care i-au fost amputate picioarele și degetele de la mâini, dar imediat ce-și va recâștiga forțele va urma o a doua operație, prin care îi va fi amputată și o mână, relatează RomâniaTV.

Amintim că Roman Kostomarov, în vârstă de 46 de ani, a ajuns la spital cu o pneumonie severă. Ulterior, boala a degenerat și s-a ajuns la o infecție a sângelui. Din cauza infecțiilor severe, medicii au luat decizia de a-i amputa picioarele.

Acum, zvonurile care vin de la spitalul unde este internat Kostomarov nu sunt bune. De fapt, medicii se tem că inima lui nu poate rezista la o altă amputare a mâinii, intervenție absolut necesară pentru a elimina riscul unei posibile cangrene.

Supărat și șocat de amputații, patinatorul Roman Kostomarov ar fi fost aproape să-și atace soția, Oksana Domnina, singura care are voie să intre în camera lui. Ar fi țipat în direcția femeii: „Nu mă auzi și nu mă înțelegi”, conform sursei citate.