ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Poliția canadiană a ridicat mai multe vehicule din capitală. Remorcarea vehiculelor a fost confirmată de șeful interimar al poliției din Ottawa, potrivit CBS.
 
În ultimele 24 de ore, în Ottawa, poliția a folosit spray-uri cu piper și canistre asupra demonstranților, a arestat zeci de persoane și a călcat în picioare protestatarii cu caii. În timpul intervenției forțelor de ordine, reporterii Rebel News au fost loviți cu bestialitate de poliție. VIDEO:
 
În videoclipul de mai jos se observă că, atât camioanele, cât și alte vehicule sunt tractate în afara zonei în care a avut loc protestul Convoiului Libertății. VIDEO:


Poliția a închis, totodată, centrul orașului. Forțele de ordine par să se fi liniștit după ce au construit un gard imens în centrul orașului Ottawa. VIDEO:
 
 
Ca reacție la ce se întâmplă în Ottawa, canadienii au blocat granița cu SUA în cea mai vestică provinicie a Canadei, British Columbia. VIDEO:
 
 
Canadienii au ieșit și în Quebec, Toronto și Calgary pentru a pune capăt mandatelor. VIDEO:

QUEBEC:


TORONTO:


CALGARY: