ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Celebrul cântăreț de muzică country Jason Aldean i-a lăudat pe spectatorii care nu poartă măști în timpul unui concert susținut săptămâna trecută în Carolina de Nord, exprimându-și opinia că măștile și vaccinurile anti-COVID ar trebui să fie o "alegere personală" și nu un mandat obligatoriu, relatează LifeSite News. 

"Au trecut aproximativ 18 luni de când eu și băieții am reușit să susținem niște spectacole", a declarat publicului său, cel nominalizat de patru ori la premiile Grammy. 

Originar din Georgia, al cărui turneu "Back in the Saddle" l-a făcut să cânte în mai multe state de la începutul lunii august, inclusiv Virginia, New Jersey, New York și Ohio, a declarat mulțimii din Carolina de Nord, formată din fani ai muzicii „fără măști”, că deciziile privind purtarea măștii sau administrarea unui vaccin anticovid produs în grabă ar trebui să fie la discreția personală, nu la un mandat guvernamental. 

"Am spus acest lucru în ultimele două săptămâni, vă spun că am primit multe critici pentru asta", a spus Aldean, "dar o voi spune din nou: că vaccinurile, măștile, toate aceste lucruri ar trebui să fie o alegere personală", a spus cântărețul, în mijlocul unor aplauze furtunoase.

"Știu cum vă simțiți!", a spus Aldean. "Și eu mă simt la fel". 

"Știți care este cel mai tare lucru în legătură cu toate astea", a spus el în fața publicului său numeros, "cel mai tare lucru pentru mine acum este că mă uit acum la voi toți și nu văd nici o nenorocită de mască”, a declarat cântărețul.