ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul campion de ciclism montan de la Jocurile Commonwealth, Rob Wardell, de 37 de ani, a murit în somn la două zile după ce a devenit campion scoțian. În 2020, campionul a stabilit cel mai rapid timp înregistrat pe West Highland Way, informează Daily Mail.

Wardell, prietenul ciclistei olimpice Katie Archibald, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, a realizat cea mai rapidă traversare înregistrată a autostrăzii West Highland pe o bicicletă de munte.

Olimpica Katie Archibald, partenera campionului scoțian de mountain bike Rab Wardell, a împărtășit o postare emoționantă despre cum a încercat cu disperare să îl resusciteze, mai transmite Daily Mail (foto captură în deschidere).

Vedeta echipei olimpice a Marii Britanii a încercat să-l resusciteze pe bărbatul de 37 de ani după ce acesta a suferit un stop cardiac în timp ce se afla în pat lângă ea, în casa lor din Glasgow.

În această dimineață, medaliata olimpică de aur a rupt tăcerea pentru a povesti cum a „încercat și a încercat” să îl salveze și că inima ei „s-a oprit” odată cu a lui.

Ea a scris pe Twitter (imagine mai jos): „Cred că ați auzit că Rab a murit ieri dimineață.

Încă nu înțeleg ce s-a întâmplat; dacă este real; de ce ar fi fost luat acum - atât de sănătos și fericit.

A intrat în stop cardiac în timp ce stăteam în pat. Am încercat și am încercat, iar paramedicii au ajuns în câteva minute, dar inima lui s-a oprit și nu l-au mai putut aduce înapoi.

A mea s-a oprit odată cu el. Îl iubesc atât de mult și am nevoie de el aici cu mine. Am nevoie de el aici atât de mult, dar s-a dus. Nu pot descrie această durere.”

Citiți și O listă impresionantă de sportivi din întreaga lume decedați sau schilodiți de vaccin și un VIDEO pe măsură. Publicații americane și germane scriu despre numărul neobișnuit de mare de jucători care s-au prăbușit pe teren. La noi, OMERTA

Olimpica Katie Archibald, 28 de ani, a încercat cu disperare să-l salveze pe partenerul ei Rab Wardell, 37 de ani, care a murit ieri noapte în urma unui stop cardiac. Katie Archibald, cvadruplă campioană mondială, a mulțumit tuturor celor care i-au adus un omagiu.

Victoria lui Rab Wardell de duminică de la Campionatul scoțian Kirroughtree Forest, de lângă Newton Stewart, Wigtownshire, a fost descrisă ca fiind o „demonstrație de rezistență incredibilă! de către British Cycling, după ce Wardell a reușit să prindă din urmă liderii de la începutul cursei pentru a câștiga. În timpul cursei, el a recuperat din trei pene pentru a lua medalia de aur.

Noaptea trecută, Asociația scoțiană de Cross Country (SXC), care organizează seria de curse de ciclism montan, a declarat că a fost „devastată” să anunțe că domnul Wardell a murit în timpul nopții în somn:

„Suntem devastați să vă transmitem vestea tragică că prietenul și campionul nostru Rab Wardell, a murit în timpul nopții. Comunitatea noastră îi va simți cu adevărat lipsa, iar determinarea, talentul și prietenia sa vor rămâne în inimile și amintirile noastre. RIP Rab. Campionul nostru, inspirația noastră, prietenul nostru".

Noaptea trecută, omagiile au curs pentru ciclist, care a fost descris ca fiind „umil și vesel”.

Corneliu Vlad și Wayne Allyn Root: Asasinate în masă cu sânge rece. Moartea subită se prelinge din seringă