ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Neurochirurgul și oncologul pediatru Ben Carson a declarat că este foarte întristat de modul în care evoluează planurile pentru o „bază de date federală a vaccinărilor”, estimată la 400 de milioane de dolari, potrivit LifeSiteNews.

„Recunoașteți că guvernele au tendința de a se extinde, de a se infiltra și de a controla”, a afirmat dr. Carson într-un interviu acordat recent Mariei Bartiromo de la Fox News, când a fost întrebat ce părere are despre Immunization Infrastructure Modernization Act (IIMA), sau HR 550 (proiectul de lege privind modernizarea infrastructurii pentru „imunizare”).
 
Proiectul de lege, aflat în prezent în dezbatere în Senatul SUA, după ce a trecut de Camera Reprezentanților (HR), va permite o perfecționare a sistemelor informatice utilizate de departamentele de sănătate publică pentru a colecta informații despre istoricul de vaccinare al americanilor. 
 
„Acesta este motivul pentru care avem o Constituție”, a continuat Carson. „Constituția le stă la dispoziția cetățenilor acestei țări pentru ca ei să poată controla expansiunea guvernului. Iar acesta este un exemplu perfect pentru ceea ce ar însemna expansiunea guvernului: având această bază de date, în primul rând, le vor impune oamenilor injectarea COVID. Ulterior, însă, o vor folosi și în alte scopuri.
 
Reprezentanta democrată pentru New Hampshire, Annie Kuster, autoarea HR 550, a declarat în noiembrielegea propusă de ea ar putea fi folosită pentru „a le reaminti pacienților când trebuie să facă un vaccin recomandat și pentru a identifica regiunile cu rate scăzute de vaccinare”. HR 550 ar crește finanțarea furnizorilor de vaccinuri, îmbunătățind, totodată, raportarea „în timp real” a datelor despre vaccinare, s-a lăudat ea.
 
„Acest proiect de lege i-ar oferi CDC un acces mai larg la datele personale privind vaccinarea și ar obliga statele să urmeze recomandările CDC, în caz contrar fiind excluse de la finanțarea federală”, a avertizat grupul pentru libertate medicală Stand for Health Freedom.
 
„Acest proiect de lege are legătură cu obligativitatea și cu permisele digitale de sănătate”, a adăugat grupul. „Este infrastructura legală, ca să spunem așa, pentru infrastructura digitală”. 
 
Carson, care a lucrat timp de decenii ca neurochirurg și profesor la Facultatea de Medicină a Universității John Hopkins, i-a spus lui Bartiromo că americanii „trebuie să fie suficient de inteligenți pentru a recunoaște aceste semne atunci când le văd, pentru a le înăbuși din fașă, înainte de a fi prea târziu.”

„Nu este nevoie de mult timp pentru a schimba o națiune. Uitați-vă ce s-a întâmplat în Venezuela, aproape peste noapte.”
 
Carson, care a lucrat și în administrația președintelui Donald Trump ca secretar/ministru pentru Locuințe și Dezvoltare Urbană, a declarat că „este regretabil când medicina începe să se amestece cu ideologia politică”.
 
Politicile aberante în materie de COVID 
 
Bartiromo i-a cerut, de asemenea, lui Carson, în episodul din 5 decembrie al emisiunii sale, să comenteze lipsa de asumare a doctorului Anthony Fauci în ceea ce privește finanțarea cercetărilor de tip „gain-of-function” în Wuhan, China, dar și în alte părți. 
 
Neasumarea răspunderii și ideologia politică sunt motivul pentru care politicile COVID au devenit „ilogice”, a spus Carson. 
 
„O temă despre care ar trebui să vorbim este aceea legată de alte variante care ar putea fi eficiente”, a spus el.
 
„Ar trebui să ne uităm la medicamente. Ar trebui să punem accent pe acestea. Ar trebui să ne uităm la zonele lumii în care nu este răspândit COVID, cum ar fi coasta de vest a Africii, și să ne întrebăm de ce nu se răspândește acolo.”
 
Carson a îndemnat apoi la investigarea mai aprofundată și la utilizarea unor medicamente disponibile pe scară largă, ieftine și testate, cum ar fi ivermectina și hidroxiclorochina. 
 
„Ei bine, în primul rând, ei iau antimalarice, cum ar fi hidroxiclorochina. Ar trebui să aflăm de ce se întâmplă asta. Este, oare, doar o coincidență?”, a întrebat el.
 
„Ivermectina - una dintre alte variante [de tratament] care au fost extrem de eficiente”, a spus Carson. „Nu trebuie să avem o viziune îngustă și să spunem numai că toată lumea trebuie să se vaccineze și să batem din picior  declarând că vom face tot ce putem pentru a ne asigura că toată lumea primește o injecție.”

„De ce avem nevoie încontinuu de rapeluri?” 
 
Carson a declarat anterior că vaccinurile Covid nu ar trebui să fie administrate copiilor, numind campania de vaccinare pentru această grupă de vârstă „un experiment uriaș”. 
 
Medicul s-a întrebat apoi de ce este nevoie de rapeluri dacă vaccinul este atât de eficient pe cât se spune.
 
„Și cred că marea întrebare este: de ce avem nevoie încontinuu de rapeluri? La început, se vorbea de un vaccin (o doză)”, a spus dr. Carson. „Apoi, de două doze, ca pe urmă să fie un vaccin (în două doze) și un rapel. Și, probabil, vom mai avea nevoie de încă un rapel peste ceva timp”.
 
„Acesta este unul dintre motivele pentru care trebuie să ne gândim foarte serios la alternative, precum și la alte tipuri de vaccinuri, care să nu necesite rapeluri repetate”, a concluzionat Carson. VIDEO: