ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cinci copilași au rămas orfani în urma morții subite a unui tânăr tătic, în vârstă de numai 44 de ani. Din păcate, aceste cazuri ajung mai greu sau deloc în presă pentru simplul motiv că bieții morți subit nu sunt persoane publice. De fapt, majoritatea cazurilor de moarte subită rămân absolut necunoscute opiniei publice. Să nu uităm însă, că moarte subită, această „epidemie” a timpurilor noastre tot mai cumplite, lovește indiferent de statutul social. Iar în sfârșit, Ambulanțierii recunosc: Într-o singură lună au murit subit români cât în 2-3 ani la un loc! Șeful Ambulanței Mureș dezvăluie realitatea: Și în alte județe e aceeași situație. Sigur că e posibil să fie și legat de vaccinare. E nevoie de autopsii

Redăm mai jos o postare de pe Facebook cu un astfel de caz trist, din Arad, publicată de un grup creat special pentru ajutarea familiei: 

 

 „În noaptea zilei de 27/28.12.2022 a trecut la Domnul în urma unui infarct, fratele Cristian Andraș în vârstă de 44 ani, tatăl a 5 copilași cu vârstele cuprinse între 8 luni - 10 ani. Cristi lucra ca inginer la o fabrica în Arad fiind singurul care aduce un venit în casă. Dorim să inițiem un proiect de strângere de fonduri pentru acești orfani și această tânără vaduvă. Mama a rămas cu cei 5 copilași, pe chirie, neavând o locuință proprie. Ne dorim să înființăm un proiect de ajutorare și susținere financiară pentru familia îndoliată prin cumpărarea unei locuințe pentru ei. Știm că doar cu ajutorul Domnului vom putea finaliza acest proiect. Nu uitați, Dumnezeu lucrează prin mâna oamenilor  Vă mulțumit anticipat pentru mângâierile voastre. Cei care doriți vă rog să participați financiar o puteți face la conturile de mai jos:

Nume Titular:

  • CLAUDIA ANDRAS
  • RON RO67BTRLRONCRT0238797901
  • EUR RO17BTRLEURCRT0238797901
  • USD RO21BTRLUSDCRT0238797901
  • SWIFT : BTRLRO22
  • Pentru mai multe detalii despre cum putem ajuta aceasta familie va rugăm să accesați link-urile de mai jos:
  • Telegram: https://t.me/+GVJY4d6vfigwZTg0
  • Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/GvsUuP6e7BTLmbxuxpmNjx ”

Înmormântarea a avut loc astăzi, 30 decembrie 2022, informează grupul penticostal din Micălaca.

CITIȚI ȘI: DE CE I-AM (I-AU) CREZUT? MOARTEA SUBITĂ / DIED SUDDENLY - Documentarul tulburător despre numărul covârșitor de decese subite la nivel mondial. TRAILER tradus în română, la ActiveNews -