ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Organizația Mondială a Sănătății (OMS) cere guvernelor să reintroducă obligativitatea purtării măștii de protecție.

OMS susține că virusul SARS CoV-2 „circulă liber" și că numărul deceselor la nivel mondial este inacceptabil de mare, recomandând guvernelor să ia măsuri, precum obligativitatea purtării măștii de protecție și ventilarea spațiilor închise, anunță Sky News într-o știre de azi preluată și de Antena 3.

Deși numeroase țări au renunțat aproape complet la restricțiile privind coronavirusul, directorul general al organizației a subliniat că pandemia „nu este nici pe departe încheiată”.

„Sunt îngrijorat de faptul că numărul cazurilor de COVID-19 continuă să crească - punând o presiune suplimentară asupra sistemelor de sănătate și a lucrătorilor din domeniul sănătății, care sunt încorsetați. Sunt, de asemenea, îngrijorat de tendința de creștere a numărului de decese", a declarat Tedros Adhanom Ghebreyesus, citat de Sky News.

Printre variantele și subvariantele urmărite de OMS se numără BA.2.75 care a fost descoperită pentru prima dată în India în luna mai. Oamenii de știință spun că varianta - supranumită Centaurus - ar putea fi capabilă să se răspândească rapid și să ocolească imunitatea de la vaccinuri și infecțiile anterioare.

Șeful OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, care voia să vaccineze întreaga populație a lumii până în iulie 2022 (!) a declarat că subvariantele Omicron continuă să genereze noi valuri de îmbolnăviri, spitalizări și decese în întreaga lume.

Mondialistul omite însă să spună că toate aceste cazuri lovesc majoritar VACCINAȚII, după cum o dovedesc datele din Canada, care arată pentru luna iunie 2022 că peste 90% dintre covidați, internați și decedați sunt persoane triplu și cvadruplu vaccinate, așa cum demonstrează Expose News (grafice mai jos).

Pe fostul terorist african îl însoțește într-o coordonare evidentă actualul terorist american, Anthony Fauci.

În prima lui ieșire la rampă după ce s-a reîmbolnăvit de Covid grație companiei Pfizer, Fauci face apel la folosirea măștilor în interior și avertizează că SUA se confruntă cu UN ALT val de COVID din cauza „scăderii imunității” la varianta Omicron.

Țarul vaccinist Fauci a apărut marți în public pentru prima dată în ultimele două săptămâni, transmite Daily Mail. Deci Paxlovid-ul prietenului lui, Albert Bourla, l-a lovit cu pace 14 zile la pat. Fauci s-a alăturat imediat cioclilor apocaliptici din SUA care „au avertizat” cu privire la o nouă creștere a numărului de cazuri de COVID din cauza variantei BA.5... „Centaurus” și au reluat propaganda vaccinistă.

Reamintim avertismentul profesorului Luc Montagnier: „Vaccinarea este o eroare uriașă… Creează noi tulpini și provoacă decese”. „Cărțile de istorie vor consemna aceasta, deoarece vaccinarea este cea care provoacă tulpinile.”, a spus regretatul laureat Nobel.

Realitatea bate propaganda: