ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacian Cioloș a avut un moment de amnezie în timpul ședinței de duminică a Biroului Național al USR, în care s-a stabilit lista miniștrilor: el le-a spus colegilor săi că nu va intra în guvern, după care și-a amintit brusc că a fost desemnat de KLaus Iohannis să formeze un nou guvern, după demiterea prin moțiune de cenzură a Cabinetului Cîțu.

„Eu nu o să intru în Guvern, chiar dacă sunt președintele partidului, și vă asigur că o să organizez activitatea Biroului Național cu ajutorul secretariatului general în așa fel încât să nu existe sincope, să putem discuta și lua deciziile, inclusiv cele politice, care vor trebui asumate în Guvernul pe care îl vom conduce… de fapt…da, eu zic că nu o să fiu în Guvern, dar dacă Guvernul trece, evident că o să fiu pentru că sunt prim-ministru, am uitat de chestia asta…”, a declarat Dacian Cioloș, surprins într-o înregistrare audio citată de PS News. Nu se știe ce anume a declanșat o asemenea furtună sau spirală a neuronilor în mintea fostului premier tehnocrat. Sau i-o fi servit Florin Cîțu niscaiva substanțe psihotrope ca să serbeze transferul de putere? Asta rămâne un mister pentru cei cu minister.

Ne amintim că, în 2020, prezidențiabilul -pe atunci- Joe Biden a avut și el un moment de amnezie, afirmând că va candida pentru Senat, nu pentru Casa Albă. Cu toate astea, Dacian Cioloș nu are vârsta „venerabilului” Joe Biden și ar fi cam devreme pentru el să-i calce pe urme...