ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Florin Cîțu, încă prim ministru al României, a oferit pseudo-clarificări despre cel mai recent dosar apărut în spațiul public, în care este dat în judecată pentru o datorie neplătită de 6.698,73 de dolari de pe un card de credit deschis la Maryland National Bank.

”Este de fapt o decizie de respingere a unei sentințe civile despre care nu am fost informat niciodată. S-a întâmplat în 2009, eram foarte ușor de găsit în 2009. Acel dosar a fost respins de instanța din SUA, eu am încredere în justiția din SUA.”

De asemenea, Florin Cîțu a fost întrebat dacă a consumat vreodată droguri, însă a evitat să ofere un răspuns. transmite Antena 3.

Ion Spânu: Florin Cîțu - „Ce conține vaccinul? Vin sau Ecstasy!” 

Șase luni de zile l-au căutat autoritățile americane inclusiv în sistemul de evidență a alegătorilor, dar fără succes. Au angajat inclusiv un investigator profesionist să îl găsească pe Florin Cîțu. Acesta era deja în România, directorul unei cunoscute bănci, motiv pentru care instanța închide dosarul la început de 2009, a informat Mediafax.

A doua bombă din SUA îl lovește pe Florin Cîțu! Mediafax scoate la lumină un nou Dosar după cel penal. Mesajul lui Ludovic Orban 

Stelian Ion (USR), despre dosarele lui Florin Cîțu din SUA: „Afectează toată echipa. Este o chestiune de încredere”

Stelian Ion, ministrul Justiției, a comentat scandalul în care se află Florin Cîțu cu dosarele din SUA. Acesta a apreciat că dezvăluirile din trecutul premierului afectează întreaga echipă guvernamentală și a subliniat necesitatea clarificării tuturor informațiilor.

PREMIER ILEGAL. ORNISS refuză să dea detalii în Cazul Florin Cîțu. Arestarea studentului de 28 de ani în SUA, în ziarul local din acea vreme, The Ames Tribune 

„Niciunul dintre noi, nici măcar premierul, nu este de neînlocuit. Dar nu suntem acolo. Îmi doresc foarte mult să ne sprijinim unii pe alții, să avem puterea, răbdarea să ne și ascultăm, să ascultăm acele argumente, să nu ne năpustim așa, fără să ascultăm toate argumentele, pentru că e o chestiune foarte serioasă, care ține de credibilitatea Guvernului, de credibilitatea României”, a spus duminică Stelian Ion la Digi24, potrivit sursei citate.

Citiți și Recuperări. Cîțu în ziarul facultății din SUA: Trebuie să luptăm pentru drepturile homosexualilor și lesbienelor! BTI: Misterele din biografia premierului României