ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Localitatea Cămărzana din județul Satu Mare, unde primarul și medicul au refuzat vaccinarea și nu i-au îndemnat pe oameni să se injecteze cu serurile experimentale Covid, a înregistrat incidența de 0.00 cazuri la mia de locuitori / 14 zile.
 
Primarul și doctorița unei comune din județul Satu Mare nu pun botul la campania de pus umărul: nici ei nu se vaccinează, nici pe alții nu-i îndeamnă. Motivul: nu-și asumă răspunderea pentru eventualele reacții adverse
 
(Primarul Florin Ionici și dr. Roxana Todică, doctorița de familie din comună)

Care este incidenta cazurilor in Cămărzana?

Rata de incidenta a cazurilor Covid-19 in Cămărzana este de 0.00 cazuri la mia de locuitori / 14 zile. Aceste date sunt valabile pentru ziua de Miercuri, 4 Ianuarie 2023.

Trendul incidentei

Acesta rata este constanta ( - ) fata de ziua anterioara, cand rata incidentei a fost de asemenea 0.00.

Fata de miercurea trecuta, cand a fost consemnata o rata a incidentei de 0.00, nu s-au inregistrat modificari ( - ).

Estimari

Relativ la populatia localitatii Cămărzana de 2.346 locuitori3, putem estima pe baza ratei de incidenta ca in ultimele 14 zile nu au fost inregistrate cazuri.
 
Date: GRAPHS.ro