ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La Bruxelles, dincolo de altercațiile violente despre care ne dă mărturie mai jos unul dintre participanții pentru Libertate, un comentator ActiveNews, s-au putut vedea din nou drapele românești și pancarte contra Marii Resetări - conspiraționiști mai sunt și belgienii! - dar s-a putut auzi și referenul Imnului compus în România pe muzica Pink Floyd: WE DONT NEED NO VACCINATION! Felicitări!

Comentariul cititorului ActiveNews cu pseudonimul ales Stranger:

„Astăzi am fost și eu la acest protest începând cu ora 13 (ora României) și vreau să vă spun că a fost un marș până la acel parc unde diferite personalități au ținut discursuri anti-vaccinare și certificat, ajungând acolo undeva în jurul orei 16 (ora României)! Pe tot parcursul marșului a fost pace și voie bună! Mie unul mi s-a părut a fi undeva la mai mult de 100 mii de oameni deoarece tot traseul a fost plin de la gară până la parc și inclusiv în parc era deja o mare de oameni! Sincer nu mă mai interesează ce zic cei din mainstream media deoarece știm cu toții cine o deține! Pot zice că europeni din toate colțurile și nu numai au fost prezenți și au fost destul de "treziți" avînd in vedere vremurile pe care le trăim și cine ne conduce! Ceea ce nu înțeleg este de ce vă focalizați și voi pe aceleași violențe?!? La fel de bine ar fi putut fi "infiltrați" tocmai ca să aibe motiv să spargă acest marș-protest! Ceea ce s-a și întâmplat la un moment dat! În rest, mă bucur că eu și prietena mea am fost în rândul 2+ la această mare de oameni care cu umilință a cerut stoparea acestei PLANdemii! Nu renunțați, nimic nu este pierdut! Drepturile omului nu se pot negocia! Spuneți NU acestei dictaturi! Domnul e cu noi, în veci și în pururea! Multă sănătate!”

AMIN!

VIDEO cu refrenul:

VIDEO din dronă: