ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


  • Autoritățile din mai multe provincii chineze au declarat că și copiii cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani trebuie să fie injectați cu serul Covid

  • Până în prezent, 76% din populația Chinei este vaccinată, dar autoritățile vor cu disperare să aibă o populație aproape 100% vaccinată înainte de Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing, care vor avea loc în februarie 2022. 

În China, copiii vor începe să fie injectați cu „vaccinuri” Covid începând de la vârsta de 3 ani, sub pretextul creșterii numărului de cazuri de infectare în mai multe provincii, în urma unei campanii de vaccinare în masă care a atins 76% din populație și tinde către 100%, potrivit Daily Mail.

În ultimele zile, cel puțin 5 provincii chineze au emis înștiințări, la nivel de provincie sau de administrații locale, prin care au anunțat vaccinarea obligatorie a copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani.

Provinciile Hubei, Fujian și Hainan au emis toate anunțuri la nivel de provincie prin care au informat cetățenii privind noile cerințe de vaccinare, iar orașe individuale din provinciile Zhejiang și Hunan au făcut anunțuri similare.
 
După cum ActiveNews a informat și nenumărate studii o demonstrează, letalitatea noului coronavirus este aproape inexistentă, însă reacțiile adverse ale „vaccinurilor” Covid sunt invers proporționale cu vârsta, adică se manifestă mai puternic la vârste mai mici.

76% din populația Chinei, reprezentând 1,07 miliarde de persoane din populația sa de 1,4 miliarde de locuitori, a fost vaccinată „complet” până acum, autoritățile propunându-și să mențină o politică de toleranță zero față de focarele de infecție - deși se arată complet oarbe la capacitatea vaccinării de a stimula infectarea. 

Guvernul se arată îngrijorat de răspândirea variantei Delta de către călători și a decis să aibă o populație predominant vaccinată înainte de Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing, din februarie 2022.

Spectatorii din străinătate au fost deja excluși de la Jocurile Olimpice, iar participanții vor trebui să stea sub o cupolă care îi va separa de persoanele din exterior.

În iunie, China a aprobat două vaccinuri - cel al Sinopharm de la Institutul de produse biologice din Beijing și cel al Sinovac - pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 17 ani, dar, până acum, au fost vaccinați doar cei peste 12 ani.

În august, autoritățile de reglementare au mai aprobat un vaccin, cel al Sinopharm de la Institutul de Produse Biologice din Wuhan.
 
În Republica Populară Chineză, familiile au fost până nu demult obligate să aducă pe lume doar un singur copil, recent dându-se voie pentru nașterea și celui de-al doilea copil, cu anumite condiții. Politica Partidului Comunist Chinez de vaccinare Covid universală, cu accent pe vaccinarea copiilor cu vârste din ce în ce mai mici, nu diferă prea mult de cea a Administrației Biden din SUA - poate doar în termeni de obligativitate și viteză.