ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș, aflat în prima linie pe frontul protestelor anti-vaccin și certificat de vaccinare, prezintă o față mai puțin cunoscută a numutatului de la Kremlin de peste două decenii deja, Vladimir Vladimirovici Putin, și el un promovator asiduu al vaccinării în masă. Redăm articolul lui Terheș despre Putin și ai lui:

Este Putin un lider suveranist sau o papusa in mana globalistilor, ce doresc suprimarea suveranitatii statelor nationale?

 
„Destui din Romania il aplauda pe Putin pe motiv ca tine piept globalismului, fiind luat ca model de lupta pentru ceea ce inseamna apararea "suveranitatii nationale". Istoricul lui Putin, insa, arata tocmai contrariul, iar fara sprijinul colegilor sai globalisti, cu precadere Merkel, Putin nu putea sa controleze energetic Europa.
 
Vladimir Putin este un exponent al Forumului Economic Global/Mondial, alaturi de Merkel, Macron, Trudeau si alti "lideri globali". Nu spun eu asta, ci o spune chiar Klaus Schwab, seful Forumului Economic Global, intr-un dialog pe care l-a avut in 2017.
 
 
Legatura dintre Vladimir Putin si Forumul Economic Global e din 1992, lucru recunoscut chiar de Putin intr-o interventie la summit-ul de la Davos din 2021. In aceeasi interventie, Schwab recunoaste importanta Rusiei in aceasta constructie globala. Urmariti primele 2 minute din respectiva interventie:
 
 
In 2007 Vladimir Putin s-a intalnit cu Klaus Schwab la Forumul Economic International tinut la Sankt Petersburg, in Rusia. Dovada aici:
 
 
In 2009 Putin a fost vorbitor la un alt summit al Forumului Economic Global. Dovada aici:
 
 
Toate progeniturile acestui forum globalist promoveaza, in fapt, suprimarea suveranitatii statelor nationale si incalcarea drepturilor omului.”
 
 
VIDEO pe larg, cu traducere în română: