ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Șoferul de camion din România Csaba Vizi, despre care am scris ieri că a fost arestat, cunoscut pentru declarațiile sale puternice anti-dictatură, a fost eliberat, conform declarațiilor soției sale.

Gabriel Vindican, unul dintre prietenii săi din Convoiul Libertății a publicat momentul sinistru al arestării protestatarului pașnic și al modului inuman în care a fost tratat de forțele bestiale de Poliție din Ottawa, deși era singur și se predase de bună voie. Mai jos secvența arestării și două fotografii cu Csibi Vizi și camionul său, din timpul demonstrației anticomuniste de 21 de zile, realizate de Viorel Mărgineanu.

„Vreau să informez pe toată lumea că soțul meu este în siguranță. A fost arestat și bătut cam tare dar totul este sub control. Mulțumesc tuturor că îl țineți în rugăciunea voastră. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!”, a scris soția sa, Anna. „Loveau în mine ca niște femei. Proștii nu știu că betonul nu se lovește”, a comentat, sarcastic, șoferul agresat sălbatic. VIDEO: