ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După cum am informat azi, sâmbătă, 25 februarie 2023, va avea loc a II-a ediție a conferinței „Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu față medicală?”.

ActiveNews a creat o pagină specială dedicată lucrărilor trecute, prezente și viitoare ale Conferințelor Covid (link) unde va transmite în direct manifestarea extraordinară de sâmbătă, care se desfășoară la o Sală de Coferințe ce poartă, ca un făcut, numele lui Eminescu.

Pentru cei care doresc să participe, evenimentul va avea loc între orele 10:00 - 18:00, în Sala Eminescu a unui complex situat în strada Șos. Progresului 134-138, etaj 1 (zona Liberty Mall, reper Carrefour Vulcan). În baza articolului aveți o filmare cu locația și amănunte despre vorbitori.

Vorbitori în cadrul dezbaterii vor fi medici, avocați, juriști și victime ale măsurilor luate în perioada așa-zisei pandemii.

Temele abordate vor face referiri la drepturi și libertăți cetățenești încălcate, adevăruri medicale care au fost ascunse populației, la abuzuri și presiuni, vicierea consimțământului cetățenilor, precum și la efecte adverse grave produse ca urmare a inoculării produselor experimentale promovate insistent drept "vaccinuri sigure și eficiente”.

Persoane care au suferit reacții adverse grave își vor relata experiențele. Sunt binevenite cadre medicale (medici, asistente), avocați, juriști care doresc să vorbească despre cum au fost respectate, sau nu, jurământul lui Hipocrat, independența profesională și consimțământul informat.

Sunt invitați să participe și reprezentanți ai mass-media. Conferința este apolitică. Moderatori, cunoscuții activiști civici Aurelian Popa și Pompiliu Diplan.

EVENIMENTUL se va transmite și online de Aurelian.RO, Starea de Libertate FB, ActiveNews și GlobalNewsTv.

INTRAREA LIBERĂ în limita a 100 de locuri.

Pin Google Maps: https://maps.app.goo.gl/XztSrFMgj264mhhR9?g_st=ic

Pentru detalii și înscrieri la Conferința aceasta sau la Ediția a III-a: contact@stareadelibertate.ro

ActiveNews va transmite Conferința LIVE dar vă încurajăm să participați la fața locului pentru a putea intra în legătură și comunica direct cu cei mai curajoși medici, avocați și juriști care s-au opus plandemiei globale și locale. PRIMA CONFERINȚĂ A MEDICILOR NEVACCINABILI A ÎNTRUNIT LA ACTIVENEWS TV, PÂNĂ ACUM, 1.370.000 (UN MILION TREI SUTE ȘI ȘAPTE ZECI DE MII) DE VIZIONARI ȘI POATE FI VIZIONATĂ AICI.

VIDEO CU LOCAȚIA ȘI INFORMAȚII DESPRE VORBITORI: