ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deznodământ tragic pe un teren de sport din Arad. Un student italian, Domenico Romano, în vârstă de 26 de ani, a fost găsit fără viață pe terenul de fotbal, potrivit Fanatik.

Autoritățile au fost alertate marți, în jurul orei 20:45, cu privire la această tragedie. Victima a fost identificată ca fiind un student italian în vârstă de 26 de ani, care urma cursurile unei universități din Arad.

„La data de 5 martie a.c., în jurul orei 20:45, polițiștii arădeni au fost sesizați despre faptul că, pe un teren de sport din municipiu, un tânăr ar fi decedat în timp ce desfășura activități sportive. Acesta a fost identificat în persoana unui cetățean italian, de 26 de ani, care studia la o universitate din Arad”, potrivit IPJ Arad. FOTO:
 
Corpul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru efectuarea unei autopsii și pentru stabilirea cauzei exacte a decesului.

Poliția din Arad a declarat că nu există suspiciuni privind comiterea unei infracțiuni în legătură cu acest tragic eveniment, iar o anchetă a fost deschisă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Tot astăzi s-a anunțat că s-a stins fulgerător și fotbalistul Mădălin Galea, la doar 31 de ani. Sportivul era originar din Ștei și a fost campion național de junior la U 17 cu CF Liberty, conform Bihor Just.
 
 
 
Decesul a fost anunțat de jurnalistul Victor Mihalcea în urmă cu doar câteva ore: „Refuz să cred că se pot întâmpla astfel de nenorociri. Cum și de ce să mori la 31 de ani, sportiv fiind? Drumurile ni s-au intersectat în două rânduri. Prima dată în 2008 când devenea campion național U17 cu CF Liberty. A doua oară, la CS Oșorhei, când echipa era lider în Liga 3. Mădălin Galea s-a stins fulgerător și nedrept. Rămas bun, Mădălin iar familiei, multă putere să treacă peste această tragedie fără margini”.

De asemenea, fostul fotbalist Petre Butufei a decedat subit la vârsta de 69 de ani, a anunțat, ieri, clubul Petrolul Ploiești pe pagina oficială de Facebook, transmite Știripesurse.
 
Butufei era poreclit „fundașul cu șapte inimi”, tocmai pentru rezistența sa la efortul din timpul meciurilor.

"Rămas bun, Petrică Butufei! Ne-a părăsit un simbol al Petrolului Ploiești, un adevărat fundaș de fier, un căpitan, un om care și-a pus, aproape toată cariera, în slujba 'galben-albaștrilor'. Odihnește-te în pace, Petrică Butufei! Condoleanțe familiei îndoliate!", este mesajul transmis de echipa prahoveană, relatează Agerpres.

Reprezentanții peluzei Ilie Oana au precizat: „Un om care și-a dedicat întreaga viața pentru Petrolul, din nefericire astăzi nu mai este printre noi. Fundașul cu șapte inimi, cum dumnealui era poreclit va veghea tot ceea ce inseamna Petrolul din cer. Un om deosebit, o figura emblematica a boemului fotbal ploieștean. Dumnezeu să te odihnească, Nea Petrică!”, au scris colegii de la FC Petrolul Ploiești. Articolul continuă după postare:
Luna trecut, doi adolescenți au murit la doar 13 și 16 ani pe terenul de fotbal

Un adolescent în vârstă de 16 ani din Timiș și-a pierdut viața după ce a acuzat stări de rău pe terenul de fotbal, în timpul unei întâlniri cu prietenii în localitatea Biled, pe 25 februarie. Tânărul a leșinat brusc în timpul unui meci de fotbal cu ceilalți participanți.

Imediat, prietenii au sunat la numărul de urgență 112 și un echipaj medical a ajuns la fața locului. Echipa de salvare a efectuat manevre de resuscitare și a reușit să îl aducă înapoi la viață. Băiatul a fost ulterior transportat la o unitate medicală.

Cu toate acestea, starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid și, din păcate, adolescentul a decedat în spital. Conform informațiilor din presa locală, tânărul avea antecedente medicale legate de probleme cardiace și se pare că fusese supus unei intervenții chirurgicale la inimă cu ceva timp în urmă. Nu se înțelege de ce juca fotbal dacă avea probleme cardiace și când au apărut aceste probleme. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele tragicului eveniment.
 
Pe 21 februarie un copil de 13 ani din Maieru a murit după un antrenament de fotbal. Copilului i s-a făcut rău, iar echipajul medical l-a găsit în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor medicilor, în cele din urmă au fost nevoiți să declare decesul, informează Bistrițeanul.

Totul s-a petrecut aseară, în comuna Maieru, pe terenul de fotbal al localității. Băiatul de 13 ani a participat la un antrenament de fotbal, alături de colegii săi.

Potrivit viceprimarului comunei Maieru, Vasile Deac, din discuțiile cu antrenorul copilului, ieri a avut loc un antrenament ușor, iar după terminarea acestuia, antrenorul a plecat acasă și i-a lăsat pe copii pe teren.
 
La finalul lunii trecut a murit și fotbalistul Ioan Ilie Bozdoghină,  la 40 de ani. Acesta juca la ACS Păltiniș Rășinari. Bozdoghină a aflat anul trecut că are un cancer al intestinului subțire, diagnosticat vara trecută.