ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Alexandru Cumpănașu a făcut public raportul corpului de control al ministerului Sanatății cu privire la INML. El susține că va depune o plângere penală împotriva INML, după ce raportul Corpului de Control al ministerului Sănătății cu privire la acest caz a fost făcut public.Ultima concluzie a raportului susține că, în această acțiune de documentare, nu au fost identificate elemente de încălcare a procedurilor de lucru în ceea ce privește analizarea probelor primite de către IML de la Unitatea de Parchet.
 
”Este un raport tipic administrativ. Dar din punctul meu de vedere conține sufieciente elemente care să mă pună pe gânduri”, a declarat unchiul Alexandrei.  Cumpănașu a adăugat că cei de la INML nu aveau niciun fel de competențe de a comunica public date despre ceea ce au făcut în cadrul INML. ”Cu toate acestea au comunicat, dând informații false și intoxicând o mare parte din mass-media cu privire la rezultatele pe care știți că le-am contestat”, a explicat Cumpănașu.

Într-o postare pe Facebook, Cumpănașu spune:

”#112vreausatraiesc. RAPORTUL CORPULUI DE CONTROL al Ministrului Sanatatii. In urma solicitarii depusa de mine miercuri a rezultat un raport pe care il fac public in integralitate fiind un document public. Alexandra merita macar atat respect din partea statului roman, sa se stabileasca ADEVARUL despre cine a rapit-o, a violat-o si a chinuit-o in ultimul hal. Iar pe de alta parte ADEVARUL despre balbele si nenorocirile facute de un stat ticalos (prin o parte din oamenii sai) in aceasta ancheta. Si fiecare in parte SA RASPUNDA pt greseli sau complicitate. Voi depune luni si plangere penala fata de angajatii INML care si-au batut joc de NOI toti in aceasta perioada prin scurgerile de informatii false pornind de la raportul de astazi. De ce mi-a fost furnizat mie? Ei bine pt toti cretinii si agentii electorali care in loc sa afle adevarul se preocupa sa acopere institutiile si sa ma blocheze le spun atat: EU am fost petentul. Si AM CERUT sa mi se comunice in scris rezultatul la petitia mea. Mai mult suntem PARTE VATAMATA. Ati inteles mai lighioane mici cu site-uri si fb anonime ce executati ordine de la clanurile politice si institutionale?! P.S.: Raportul este mai complex si vizeaza si aspecte confidentiale din ancheta pe care NU i le-am cerut doamnei ministru. Insa ii multumesc pt rapiditatea cu care a actionat!!!”.