ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Victoria lui Răzvan Burleanu în alegerile pentru șefia FRF provoacă un seism în fotbalul românesc.  Patronul FCSB, Gigi Becali,  a reacționat impediat, anunțând că se va retrage din fotbal. Finanțatorul vicecampioanei a spus că în cursul zilei de joi va apărea și comunicatul oficial prin care confirmă că a făcut un pas în spate, scrie Mediafax.

”Nu mă mai implic, nu mai am niciun fel de tangență. Vasile Geambazi va lua cheile de la mine. Atât timp cât se întâmplă ce se întâmplă în fotbal, când e votat un om ca Burleanu, eu nu mai am de-a face. Am luat această hotărâre. Mâine (n.r joi) apare comunicatul. Clubul va trimite la Federație și la Ligă hotărârea mea, ca să nu mai fiu considerat factor de decizie la Steaua. Asta am decis, după ce a ieșit Burleanu președinte. Dacă vreți este și un protest, dacă ne comandă fotbalul feminin și futsalul… Nu mai vreau să mă pronunț și să fac păcate. Un lucru este clar. E clar că (nr. - Răzvan Burleanu) a avut sprijin și de la dânșii (n.r. - SRI). Eu spun ce am citit. E clar că s-a folosit și de funcție”, a spus Becali, la Antena 3.

FCSB s-a numărat printre cluburile care l-au susținut pe Lupescu. Rivala din Liga 1, CFR Cluj, i-a acordat votul președintelui aflat în exercițiu din 2014.