ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un cutremur cu magnitudinea 5,3 a a avut loc joi, în Croația, la o adâncime de 10 kilometri. Seismul s-a resimțit și în capitala Zagreb, informează România TV.

Un cutremur cu magnitudinea 5,3 a fost înregistrat joi, în Croația, la 10:47 a.m. (ora locală), la o adâncime de 10 kilometri. Epicentrul cutremurului a fost pe insula Krk  și s-a simțit în capitala Zagreb.

Două cutremure au fost înregistrate, joi dimineață, în sud-estul Bulgariei, indică Institutul Național de Geofizică, Geodezie și Geografie din cadrul Academiei Bulgare de Științe.

Cutremurele s-au produs în zona orașului Topolovgrad, la granița dintre regiunile Iambol și Haskovo și au avut o magnitudine de 3, respectiv 3,2 grade pe scara Richter. Ambele au fost cutremure de suprafață, producându-se la o adâncime de doar 9 kilometri, potrivit Rador.