ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Indiferent de manipulare!
Indiferent de tradare!
Indiferent de furtul revoltei populare si implicarea serviciilor sistemului si a altora straine!
Indiferent de jocurile politice pe care le-au facut toate otrepele romanesti vandute stapanilor straini profitand de implozia unui comunism criminal pe buna dreptate esuat!
Indiferent de rezultatul negativ aparent final!
Indiferent de jocurile tradatorilor de neam plantati in miezul revoltei!


MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE AU LUPTAT PENTRU LIBERTATE!

Celor CURATI MORAL SI SUFLETESTE care au avut puterea si mai ales curajul sa infrunte un sistem putred si diabolic ca eu sa pot sa ma educ in libertate, sa-mi pot deschide aripile spre cele mai frumoase dorinte, sperante, teluri si sentimente infinite ce mi-au aparut in inima si m-au bantuit inca din mica copilarie!

Multumesc cu inima acelor catorva fiinte umane deosebite ce si-au accesat inconstient particica divina a imensitatii trairilor sufletesti si care au stiut ca fara libertate, absolut nimic nu conteaza! Multumesc cu toata fiinta mea tuturor spiritelor libere care au fost si vor fi mereu pe acest pamant si care mi-au confirmat prin alegerea si lupta lor ca nu, a fi liber si a simti libertatea ca pe cel mai sfant dar primit, nu este anormal, ci e cel mai pur sentiment dupa cel al iubirii!

Caci printre multi tradatori si asa-zisi luptatori pentru libertate s-au aflat cu siguranta cei cativa romani din inima Bucurestiului, curati si liberi cu adevarat in acele zile de dupa ‘89, care au inteles ca sistemul nu a cazut, ci doar si-a schimbat conducatorii! Si intelegand minciuna care urma sa acapareze tara si vietile romanilor din nou, au iesit in Piata Universitatii si au cantat alaturi de Cristian Paturca despre libertatea cea sfanta!

Acelora, doar acelora le multumesc din toata fiinta mea de spirit liber ce ma stiu inca de cand eram un ghemotoc de om care simtea ca vrea un infinit de orice ca sa simta ca respira!

Multumesc acelora nevanduti care, slava Domnului, exista si astazi printre noi!

Iti multumesc, ROMANULE PATRIOT care ai fost acolo si pentru mine, pentru ceea ce mi-ai daruit! Chiar daca acum am intrat in cea mai neagra perioada a vietii mele, ca toti ceilalti, care nu se stie cat va dura, poate toata existenta de acum pana la final, iti multumesc pentru anii pe care i-am avut liberi si in care mi-am putut implini o parte din ambitii si sperante! Iti multumesc ca mi-ai aratat ca se poate lupta cu satanistii si sistemul lor ocult creat pe pamant si ca, indiferent cum, libertatea nu se lasa din mana si chiar este cea mai sfanta! Pentru ca fara ea nu pot nici iubi, nici crea, nici spera, nu pot trai asa cum vrea sufletul meu sa traiasca!

Multumesc celor care au devenit eroi prin moartea lor, una nedreapta si adusa de niste infami!

Multumesc patriotilor adevarati in viata care au trebuit sa indure umilinte, batai, torturi, frica, disperare ca eu sa pot trai in libertate!

Indiferent de jocurile aranjate ale ocultei sataniste si ale sistemului sau de pe pamant care au insotit toata istoria umanitatii, au fost si oameni care i-au depistat instinctiv pe satanisti, i-au simtit si li s-au opus, oameni care au respirat si trait doar prin cuvantul LIBERTATE! Acelora le multumesc eu!!

Ah, SACRA LIBERTATE!!...

Autor: Cititoarea ActiveNews ENYA căreia îi mulțumim pentru cuvintele calde și mișcătoare!
Comentariu la articolul: INVITAȚIE LA ISTORIA BRUTĂ: Fenomenul Piața Universității și Mineriada din Iunie 1990 în Piața Sfatului din Brașov: Luni, 13 iunie, Ora 13. Expoziție de fotografie documentară realizată de fotojurnaliștii Nic Hanu, Pascal Ilie Virgil și Victor Roncea