ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jill Biden a fost din nou prinsă cu Covid, deși e cvadruplu vaccinată - în termeni faucieni dublu „booster”-izată - și cu tratament de Paxlovid de la Pfizer la bord.

„Prima Doamnă” a SUA a fost testată pozitiv cu revenire de Covid-19, după cum a confirmat directorul ei adjunct de comunicare Kelsey Donohue special pentru CNN.

Biden, care se află în prezent în Rehoboth Beach, Delaware, a fost testată din nou pozitiv pentru Covid-19 cu un test antigen miercuri. Ea a fost testată negativ în timpul unui test de rutină efectuat marți.

Donohue a adăugat că un „număr mic de contacte apropiate” cu care Biden a avut contacte recente au fost notificate.

Biden a fost testată pentru prima dată pozitiv pe 15 august, în timp ce se afla în vacanță în Kiawah Island, Carolina de Sud. Prima doamnă a avut „simptome asemănătoare unei răceli”, potrivit lui Alexander, și a fost pusă pe un ciclu de tratament cu medicamentul antiviral Paxlovid, care poate declanșa un caz de reapariție a Covid-19 la unele persoane la câteva zile după un rezultat negativ al testului.

Biden a avut două teste negative consecutive duminică și a călătorit din Carolina de Sud pentru a se alătura președintelui Joe Biden în Delaware, mai informează sursa oficială citată, recte CNN.

Ideologul și țarul vaccinării, respectiv Anthony Fauci și Albert Bourla de la Pfizer, au avut și ei Covid cu același număr de doze injectate, la fel ca și pseudo-președintele SUA, Joe Biden, cel puțin potrivit declarațiilor lor (vedeți articolele relaționate).

Președintele Biden a fost testat negativ miercuri, a declarat un oficial de la Casa Albă pentru CNN. În conformitate cu liniile directoare ale Centrelor americane pentru controlul și prevenirea bolilor, președintele se va masca timp de 10 zile în interior, deoarece este considerat un contact apropiat, a precizat oficialul.

Sigur că noi îl credem pe cuvânt, mai ales că Biden nu purta mască în spații publice sau instituții oficiale nici când era obligatorie conform propriului lui decret. Probabil cu ea pe nas nu putea mirosi copiii minori.

Citiți și Directorul CDC din SUA: „Am făcut greșeli grave, dar acum puteți avea încredere în noi”. Noile vaccinuri Covid, varianta „actualizată” - cei „eligibili” trebuie să aibă „la zi” seria inițială de vaccinări