ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Noul președinte al Americii, filo-comunistul Joe Biden, și-a început mandatul orwellian. După ce a aruncat la coșul din Biroul Oval fundamentele creștine ale istoriei SUA și a dat posibilitatea transgenderilor să se autodefinească oficial cu un pronume cu gen neutru, el a mai dat și un ordin prezidențial de obligativitate a purtării măștii în cadrul incintelor federale, indiferent dacă este spațiu închis sau deschis. Dar la câteva ore după ce a semnat acest ordin, s-a făcut că uită de faptul că ordinul e valabil și pentru el, transmit New York Post și Fox News.

Președintele Biden are „probleme mai mari” de care să-și facă griji decât de respectarea propriei reguli privind purtarea unei măști pe față pe o proprietate federală, potrivit secretarului său de presă de la Casa Albă, Jennifer Psaki. Noul președinte și-a scos masca de pe față pentru a se adresat miercuri seara publicului de la Memorialul Lincoln, pe un teren federal, de la baza statuii celui de-al 16-lea președinte al națiunii, după cum arată filmările C-SPAN. Și-a pus masca ulterior dar nu îniante de a face o poză de grup cu întreaga sa familie, tot fără mască dar și fără distanțare.

Peter Doocy, de la Fox News, a întrebat-o pe secretara de presă de la Casa Albă despre această încălcare a legii dar aceasta a ales să-l repeadă pe jurnalist. Doocy i-a amntit de o frază pe care Biden a rostit-o ​​în discursul său inaugural despre faptul că nu va conduce „doar prin exemplul puterii noastre, ci prin puterea exemplului nostru”. "A fost acesta un bun exemplu pentru oamenii care l-au urmărit?", a întrebat ziaristul Fox News. "Cred că avem probleme mai mari de care să ne îngrijorăm în acest moment", i-a răspus Psaki.

„Purtarea măștilor nu este o chestiune particulară - ci este un act patriotic care poate salva nenumărate vieți”, a scris Biden pe Twitter miercuri seară. "De aceea am semnat astăzi un ordin executiv prin care masca devine obligatorie pe proprietatea federală. Este timpul să ne mascăm, America."

Dar să începem cu cățeii...

New York Mag: Biden, un Guvern non-alb: Negri, evrei, latini, un asiatic și un amer-indian. În plus, și o transgenderă