ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un documentar revoluționar care prezintă legătura dintre numărul tot mai mare de decese subite din ultima vreme, vaccinurile COVID și agenda de depopulare din spatele acestora va fi lansat pe 21 noiembrie, relatează Life Site News.

Trailerul filmului „Died Suddenly”, prezentat de gazda radio Stew Peters, este acum disponibil pentru vizionare:

„Adulți sănătoși mor pe tot globul. În ultimele 18 luni, termenul „Moarte subită” a ajuns în topul celor mai căutați termeni pe Google", notează scurta introducere a documentarului de pe site-ul filmului.

Filmul își propune nu doar să „spună poveștile celor care au murit subit", ci și să „găsească răspunsuri" care să le explice moartea.

Cadre din trailerul filmului ne oferă o privire de ansamblu asupra a ceea ce a descoperit echipa documentarului: cheaguri masive și misterioase găsite în corpurile celor decedați prin vaccinare, o creștere „apocaliptică” a numărului de decese în exces și indicii, potrivit realizatorilor, că ratele ridicate de mortalitate în rândul celor vaccinați sunt, în cele din urmă, rezultatul unui plan deliberat de depopulare.
 

O creștere marcantă a numărului de decese în exces a fost înregistrată în întreaga lume, în special începând cu a doua jumătate a anului 2021, după ce vaccinurile COVID au fost puse la dispoziția publicului

„De ce nu-i credem niciodată? Timp de secole, elita globală și-a transmis intențiile de a depopula lumea - chiar până la punctul de a le sculpta în piatră”, a observat Stew Peters Show la lansarea trailerului documentarului, care se deschide cu imagini filmate ale pietrelor Georgia Guidestones, acum distruse, probabil chiar de către cei care le-au ridicat, pentru a nu mai rămâne proba fizică.

Georgia Guidestones era un monument unde se specifica faptul că ca omenirea ar trebui să fie menținută la o populație de „sub 500.000.000 de locuitori în echilibru perpetuu cu natura” și ca ființele umane „să nu fie un cancer pe pământ”.

Trailerul filmului ridică întrebarea de ce Bill Gates, care a oferit fonduri importante pentru răspunsul global la COVID, este „implicat în sănătatea publică” și de ce consideră suprapopularea lumii ca fiind o amenințare care trebuie evitată.
 

Trailerul se încheie cu o afirmație epocală referitoare la recenta creștere a numărului de decese: „Este cea mai mare crimă orchestrată din istoria lumii”.

Echipa filmului a lansat un hashtag #DiedSuddenly, care de atunci este viral pe Twitter și nu numai.
 
Traducătoarea noastră benevolă Gizela Bodor a avut amabilitatea să traducă și să subtitreze pentru cititorii ActiveNews trailer-ul tulburător:
 

- De ce?

- De ce nu-i credem niciodata?

De la realizatorul documentarelor „Acești micuți” si „Atenție la apă” (VIDEO)

- Oamenii acestia stiu. Oamenii acestia stiu.

- Cine stie?

- Guvernul stie.

-Totul a fost bine planuit. Aceasta este agenda 2030. Aceasta este Marea Resetare.

- Cineva a spus: Intra pe google la sectiunea cautare si tasteaza cuvantul „subit”.

Si, surpriza! Exista o lista intreaga de nume, de articole, de oameni care au murit subit in ultima saptamana, oameni in varsta dar si multi tineri din intreaga lume.

Si apoi afli ca erau vaccinati.

Si apoi iti pui intrebarea: „Ar putea vaccinul sa fie cauza acestei situatii?”

- Cei mai multi oameni nu vor sa stie ce contine vaccinul

- Cand desfacem (prospectul), ca si pe parcursul celor doi ani aflam ca inca este tiparit „intentionat necompletat”.

- De fapt nimeni nu vrea sa stie ce contine vaccinul pentru ca daca oamenii ar cunoaste ce anume contine vaccinul, ar deveni furiosi.

Vedeți și EXCLUSIV. Dr. MASAHIKO OKADA prezintă românilor un ADEVĂR ȘTIINȚIFIC care ar trebui să blocheze vaccinarea pe loc. EFICIENȚA vaccinului Pfizer este, în realitate, DOAR DE 0.84%. INTERVIU ActiveNews cu reputatul profesor japonez. VIDEO

- Este ceva in neregula cu sangele. Este ceva care cauzeaza aceasta situatie, trebuie facut ceva si cineva trebuie sa analizeze situatia.

- Am discutat si cu alti imbalsamatori care au 30, 40 si chiar 50 ani de experienta:

- „Ati mai vazut pana acum asa ceva?'”

Si raspunsul a fost intotdeauna: „Nu am mai vazut niciodata ceva asemanator.”

- De ce este Bill Gates implicat in Sanatatea Publica si de ce acest departament de Sanatate Publica face toate eforturile ca sa-ti arate ca lumea este suprapopulata?  

- La prima vedere, este un pic de speriat!

- Companiile americane de asigurari de viata au raportat o crestere coplesitoare si inexplicabila a mortalitatii .

- Este vorba despre un eveniment 12Sigma (eveniment cu o deviatie foarte mare fata de normal), unul o data la 800 ani, cu 12 deviatii standard fata de normal.

- Nimeni nu a calculat. Este apocaliptIc. 5 miliarde vaccinati!

- M-am gandit ca o sa fie protejat cu acel Pfizer. O buna parte din mine poarta responsabilitatea pentru tot ce s-a intamplat. Imi pare atat de rau! Doctorul a iesit pana la urma si mi-a spus: „Fiul tau este mort, poti sa mergi acasa acum.”

- Cine stie? Adevarul este ca oamenii tineri mor.

Documentarul unei generatii

- I-am spus domnului Harshman: „Este ceva diferit, ceva ce nu este normal, nu-i asa?”

Și el mi-a raspuns: „Cu siguranță.”

- Mortii nu pot vorbi pentru ei asa incat trebuie sa vorbesc eu in locul lor.

- Facem conexiuni in aceasta situatie. E imposibil ca acest tip de obstructie sa nu produca accident vascular cerebral sau insuficienta cardiaca.

Realizatoare TV: - Sora mea a murit. Avea 58 de ani si a murit subit de infarct, vineri.

- Vor face cu tine tot ce vor dori sa faca. Este noul glont, noul proiectil, noul tip de razboi.

S-a terminat cu conspiratia

Vreau ca oamenii sa inteleaga ca suntem intr-un razboi 5G pentru suflet si minte.

Acesta este cel mai mare declin populational orchestrat din istoria umanitatii.

Moartea subită

Premiera in 21 noiembrie, in exclusivitate pe canalul Stew Peters.

Exista cu siguranta raul in aceasta lume si este cum nici macar nu ni-l putem inchipui.

Vedeți și Marius Mioc: De ce nu mor toți vaccinații deodată. Dr. Wolfgang Wodarg explică: Unele loturi de vaccin Covid au avut o toxicitate de 3000 de ori mai mare decât altele. Biotehnologia este folosită acum de cei care vor să schimbe lumea. VIDEO

DAȚI MAI DEPARTE!